Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Ντόρτμουντ – Μπάγερν

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας το Σάββατο 19/11/2016
Προϊστορία: 27-29-49
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ 0-0
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Το ντεφορμάρισμα της στην Μπουντεσλίγκα το πλήρωσε εν τέλει το Αμβούργο, με την Μπορούσια να περνά από την έδρα της συγκεκριμένης έδρας με το επιβλητικό 5-2. Σε ένα ματς που είχε κριθεί ήδη από τα πρώτα λεπτά και με πρωταγωνιστή τον φορ Ομπαμεγιάνγκ, που σκόραρε τέσσερις φορές. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως πήρε την κατάλληλη ώθηση που ήθελε για το σημερινό ντέρμπι με την Μπάγερν. Για το γεγονός ότι είναι στο -6 από την κορυφή θα την εξυπηρετήσει βέβαια το τρίποντο της νίκης. Αρκετές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών, αφού λείπουν μονάχα πλέον οι αμυντικοί Σούμποτιτς, Ντουρμ και ο μέσος Μπέντερ.
Εντός: 3-2-0
Γκολ: 25-12
Τελευταία 5: 1-3-1
ΜΠΑΓΕΡΝ: Τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην αήττητη Χόφενχαϊμ και άφησε εκ νέου βαθμούς εντός έδρας, μένοντας στο 1-1 πριν την διακοπή. Μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16′, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να ισοφαρίσει με αυτογκόλ στο 34′. Τρίτη απώλεια για τους Βαυαρούς στο πρωτάθλημα (7-3-0) και επέτρεψαν στην φοβερή Λειψία να τους πιάσουν στην βαθμολογία. Το χειρότερο όμως είναι πως δεν πείθουν ακόμη αγωνιστικά, ειδικά όταν απέναντι τους έχουν κλειστές άμυνες. Μέσα σε όλα έρχεται σήμερα και το εκτός έδρας μεγάλο παιχνίδι στο Ντόρτμουντ. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Κομάν (6 συμ.), που είναι η πιο σημαντική απουσία στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.
Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 24-6
Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά στοιχήματος για το Ντόρτμουντ – Μπάγερν

Μεγάλο ματς και παρότι πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της Γερμανίας, οι μεταξύ τους κόντρες σπάνια ανοίγουν πολύ σε γκολ. Με ρίσκο στο under 2,5 και το 2,10 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση