Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ ΛιγκΑγγλίας την το Σάββατο 19/11/2016
Προϊστορία: 78-42-62
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ 3-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Πήγαινε πολύ να αφήσει και άλλους βαθμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα πρωταθλήματος και έτσι πέρασε νικηφόρα ως έπρεπε από την έδρα της Σουόνσι με 3-1 πριν την διακοπή. Αποτελεσματική μετά από καιρό η ομάδα του Μουρίνιο, που σκόραρε και τα τρία τέρματα της μέχρι το 33′. Είχε να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές και το τρίποντο αυτό ήταν αναγκαίο για να φέρει κάπως την ηρεμία σε αυτές τις δύο εβδομάδες που προηγήθηκαν. Αλλά και να βελτιωθεί το κλίμα ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπου χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να μην χάσει περαιτέρω έδαφος. Σημαντικές οι απουσίες, αφού τιμωρημένος είναι ο φορ Ιμπραϊμοβιτς (11 συμ./6 γκολ) και τραυματίες οι βασικοί στόπερ Σμόλινγκ (7 συμ./1 γκολ), Μπαϊγί (9 συμ.).
Εντός: 2-2-1
Γκολ: 16-13
Τελευταία 5: 1-3-1
ΑΡΣΕΝΑΛ: Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της αυτή την φορά και έτσι δεν μπόρεσε να κερδίσει την Τότεναμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι που είχαμε την περασμένη αγωνιστική και το οποίο έληξε με 1-1. Αν και προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 42′, η απάντηση της αντιπάλου ήρθε στο 52′, με τους «κανονιέρηδες» να πιέζουν, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα. Έτσι έμειναν στο -2 από την κορυφή, ενώ τους περιμένει και το ντέρμπι σήμερα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρα των μακροχρόνιων εκτός είναι ο δεξιός μπακ Μπεγερίν (11 συμ.) και ο μέσος Σάντι Καθόρλα (8 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 4-1-0
Γκολ: 24-11
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Μεγάλο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» και είναι δεδομένο ότι θα έχουμε φάσεις εκατέρωθεν. Γι’ αυτό πάμε με το goal/goal, που πληρώνει 1,73 στον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση