» » » » » » » Ισπανία: Πέφτουν κορμιά στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας το Σάββατο 19/11/2016
Προϊστορία: 9-14-32
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Καθόλου καλή εμφάνιση στο Ανοέτα και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0 από την πάντα υπολογίσιμη Σοσιεδάδ. Λιγοστές φορές κατάφερε να φανεί επικίνδυνη προς την αντίπαλη εστία και στο τέλος έμεινε με άδεια τα χέρια. Δεύτερη ήττα στην τελευταία τριάδα αγώνων για το πρωτάθλημα η ομάδα του Σιμεόνε και είναι ξεκάθαρο ότι στοιχίζει η έλλειψη πάγκου, καθώς παίζουν σχεδόν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ωστόσο παρά το -6 από την κορυφή αντιμετωπίζει σήμερα την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και συμπολίτισσα Ρεάλ και στο ενδεχόμενο νίκης θα μπει εκ νέου στο κόλπο για τον τίτλο. Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού δεν θα στερήσει κατά πάσα πιθανότητα την συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Γκριεζμάν (10 συμ./6 γκολ).
Εντός: 4-1-0
Γκολ: 25-8
Τελευταία 5: 3-0-2
ΡΕΑΛ Μ.: Με σβηστές τις… μηχανές πήρε ακόμη ένα παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας στο ματς πριν την διακοπή τη νεοφώτιστη Λεγκανές με 3-0 στο «Μπερναμπέου». Μπορεί να μην εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, αλλά σε τέτοιου είδους ματς είναι αρκετό μονάχα να είσαι αποτελεσματικός. Τέσσερα σερί τρίποντα για τους «μερένχες», που οδηγούν σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν (8-3-0). Σήμερα όμως επανέρχεται στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Σοβαρά τραυματίστηκε ο μέσος Κρόος (11 συμ./1 γκολ), που θα λείψει μαζί με τον επίσης μέσο Κασεμίρο (3 συμ.) και τον φορ Μοράτα (11 συμ./4 γκολ).
Εκτός: 4-1-0
Γκολ: 31-10
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοίχημα για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλο ματς στην Μαδρίτης και αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Στην δύναμη θα το πάει η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ και η Ρεάλ δεν είναι από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν. Πάμε με το under 2,5 και το 1,85 από την Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση