Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Ουντινέζε – Νάπολι

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας το Σάββατο 19/11/2016
Προϊστορία: 9-11-9
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μόνο θετικά αποτελέσματα έχει επί ημερών Ντελνέρι, ενώ τρέχει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Πριν την διακοπή έφερε 1-1 στην Τζένοα εκτός έδρας, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο 11′ με τον φορμαρισμένο Τερεό. Βαθμολογικά πάντως θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, αφού το ρόστερ της είναι καλό, αλλά της λείπει μια μεγάλη νίκη. Μια προσπάθεια θα κάνει σήμερα απέναντι στη Νάπολι, όπου θα επιδιώξει να κάνει την ζημιά, αλλά και να διευρύνει το αήττητο της σερί. Τραυματίες ο μπακ-χαφ Αρμέρο (2 συμ.), οι μέσοι Χάλφρεντσον (7 συμ./1 γκολ), Λόντι (1 συμ.), Γιάνκτο (7 συμ./1 γκολ) και ο φορ Εβάντρο (1 συμ.).
Εντός: 2-2-2
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 2-2-1
ΝΑΠΟΛΙ: Σε ένα ματς που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει, έμεινε στο 1-1 με την Λάτσιο πριν δύο εβδομάδες στο «Σαν Πάολο» και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς. Παρότι προηγήθηκε με ωραίο τέρμα του Χάμσικ στο 52′, η χαρά της κράτησε μόλις ένα λεπτό, όπου ήρθε και η ισοφάριση. Αρκετές γκέλες το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Σάρι, που έμεινε εννιά ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Η έλειψη καθαρού φορ της έχει στοιχίσει αρκετά, αφού δεν έχει πλέον το εύκολο γκολ, που θα της έδινε και τις νίκες. Ξέμεινε από επιθετικούς, αφού εκτός είναι ο φορ Μίλικ (7 συμ./4 γκολ), Γκαμπιαντίνι (9 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ουντινέζε – Νάπολι

Δύσκολη έξοδος για τη Νάπολι, αφού η Ουντινέζε είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη στο «Φρίουλι». Ευκαιρίες θα έχει το ματς πάντως και θα πάμε με το goal/goal στο 1,70 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση