» » » » » » » Ντιέγκο Σιμεόνε: Ως προπονητής πήρα πολλές λανθασμένες αποφάσεις

Ντιέγκο Σιμεόνε: Ως προπονητής πήρα πολλές λανθασμένες αποφάσεις

Παραλίγο θα είχε βαθμολογική απώλεια η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Ροστόφ, την οποία εντέλει κέρδισε με 2-1 για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του Champions League.
Με ένα γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν στο 90′ πήραν εντέλει οι «ροχιμπλάνκος» αυτό που ήθελαν κόντρα, με τον Γάλλο διεθνή να ανοίγει και το σκορ στο 29′, ενώ είχε μεσολαβήσει η ισοφάριση για τη ρωσική ομάδα από τον Σερντάρ Αζμούν στο 30′.
Μετά τη νίκη απέναντι στη Ροστόφ με 2-1 η Ατλέτικο Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, μιας και βρίσκεται στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 12 βαθμούς.
Βέβαια, η Ατλέτικο βρίσκεται κοντά στο να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς σε φάση ομίλων απ’ τη σεζόν 2013/14 και μετά. Απ’ όταν δηλαδή ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας. Για την ακρίβεια, χρειάζεται πέντε βαθμούς στις επόμενες δύο αγωνιστικές, έτσι ώστε να «σπάσει» το δικό της ρεκόρ.
Την πρώτη χρονιά του Τσόλο στην Ατλέτικο ( την σεζόν 2013/14), η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου με 16 βαθμούς. Βρέθηκε μπροστά από Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (6), Πόρτο (5) και Αούστρια Βιέννης (5).
Τη επόμενη σεζόν οι «ροχιμπλάνκος» συγκέντρωσαν 13 βαθμούς και τερμάτισαν στην πρώτη θέση. Άφησαν πίσω Γιουβέντους (10), Ολυμπιακό (9) και Μάλμε (3).
Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2015/16) η ομάδα του Τσόλο μάζεψε ξανά 13 βαθμούς, αφήνοντας Μπενφίκα (10), Γαλατασαράι (5) και Αστάνα (4) μακριά απ’ την κορυφή.

Δηλώσεις Ντιέγκο Σιμεόνε

Εξέπληξε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του, διότι θεωρεί ότι ο ίδιος έκανε λάθη και εκείνοι, με την απόδοσή τους, τα κάλυψαν.
«Ως προπονητής πήρα πολλές λανθασμένες αποφάσεις. Επίσης, είχα πολλές κακές λύσεις σε πολλές φάσεις του αγώνα και είμαι πληγωμένος από αυτό, πολύ πληγωμένος.
Ευτυχώς οι παίκτες ήξεραν πώς να λύσουν τα προβλήματα» ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.
Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε στην κορυφή του 4ου Ομίλου, έχοντας το απόλυτο με δώδεκα πόντους.
Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης θέλει εφέτος να πανηγυρίσει τον τίτλο. Μπορεί; Το ενδεχόμενο να τα καταφέρει προσφέρεται σε απόδοση 11.00 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση