Μεγάλη νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπαρτσελόνα

Σημαντική νίκη από ψυχολογική και βαθμολογική άποψη πήρε η Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Champions League.
Ωραία μπάλα έπαιξε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 21′, ισοφάρισε με τον Ιλκάι Γκουντογκάν στο 39′ και πήρε τη νίκη με τέρματα των Κέβιν Ντε Μπρούιν στο 51′ και το δεύτερο του Γκουντογκάν στο 79′. Η Μπαρτσελόνα παραμένει πρώτη στον 3ο Όμιλο, με εννέα πόντους και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη 2η θέση με επτά πόντους, η Μπαρτσελόνα παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League στις εταιρίες στοιχημάτων.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του, ιδιαίτερα από το λεπτό της ισοφάρισης και μετά, καθώς στα πρώτα 38 λεπτά θεωρεί ότι οι «μπλαουγκράνα» κυριάρχησαν.

Δηλώσεις Πέπ Γκουαρδιόλα και Λουϊς Ενρίκε

«Στα πρώτα 38 λεπτά είδαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου και είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Η Μπαρτσελόνα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το δικό μας τέρμα άλλαξε το παιχνίδι και οι παίκτες κατάλαβαν πως η κακή στιγμή που είχαμε εκείνη την ώρα στο ματς τελείωσε.
Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί έγινε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχουμε ακόμη ένα ματς να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Είμαστε τυχεροί που δε θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα στους ’16’» υπογράμμισε ο Ισπανός κόουτς των «πολιτών».
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός πως κατάφερε να κάνει ανατροπή, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μάλιστα, είπε πως είδε τα καλύτερα 50 λεπτά από αντίπαλη ομάδα, επομένως το 3-1 υπέρ των «Πολιτών» ήταν απολύτως δίκαιο σύμφωνα με τον κόουτς των Καταλανών.
«Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο για 40 λεπτά, όμως κάναμε κάποια σημαντικά λάθη, που μας έπληξαν. Πάντως πρέπει να παραδεχθώ ότι ήταν τα καλύτερα 50 λεπτά που έχω δει από ομάδα απέναντί μας. Σίγουρα κάναμε λάθη, πιο πολλά απ’ όσα κάνουμε συνήθως. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο όμιλος είναι ανοικτός. Στόχος μας είναι να νικήσουμε στους δύο τελευταίους αγώνες», ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε.

«Άναψαν τα αίματα» μετά το τέλος του Σίτι-Μπαρτσελόνα

Σε αντιπαράθεση με ποδοσφαιριστή της Σίτι φαίνεται να βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι, έπειτα απ’ τη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mirror«, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε έντονο διάλογο με ποδοσφαιριστή των «πολιτών», με τον δεύτερο να αποκαλεί τον Μέσι «ηλίθιο». Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός φαίνεται να έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια της Σίτι για να ζητήσει τα… ρέστα.
Οι τόνοι έπεσαν όταν έφτασε στο σημείο ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος ηρέμησε τον συμπατριώτη του.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση