» » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Δοκιμασία στην Αρμενία για Μαυροβούνιο

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Αρμενία – Μαυροβούνιο

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών την Παρασκευή 11/11/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΡΜΕΝΙΑ: Λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στην Πολωνία και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο, αλλά δέχθηκε γκολ-μαχαιριά ακριβώς με την εκπνοή του αγώνα για να χάσει το ματς με 2-1. Αρκετά ανταγωνιστική σε αυτό το ματς η Αρμενία, παρότι έπαιζε από το 31′ με παίκτη λιγότερο, όμως το αποτέλεσμα γι’ αυτήν ήταν και πάλι αρνητικό. Τρίτη διαδοχική ήττα στον όμιλο και από νωρίς έχει μείνει αρκετά πίσω από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Κανονικά στην αποστολή, που κατήρτιζε ο προπονητής Πετροσιάν, ο μέσος και ηγέτης αυτής της ομάδας Μχιταριάν (60 συμ./19 γκολ) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ εκτός μεταξύ άλλων έμεινε ο εξτρέμ Οζμπιλίζ (28 συμ./4 γκολ) της Μπεσίκτας και ο μέσος Μκτσιάν (46 συμ./2 γκολ) της Ανζί.
Εντός: 0-0-1
Γκολ: 1-8
Τελευταία 5: 0-0-3
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ίσως είναι η ευκαιρία του, ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα που αναζητά εδώ και χρόνια, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στα τρία πρώτα ματς των προκριματικών. Εξάλλου, απέσπασε αρχικά την ισοπαλία στην έδρα της Ρουμανίας (1-1), ενώ στην συνέχεια κέρδισε με το ευρύ 5-0 την Καζακστάν εντός και το αποκορύφωμα ήταν το διπλό που έβγαλε στην Δανία με 2-0. Σαφώς και χρειάζεται διάρκεια η ομάδα του Τουμπάκοβιτς για να πετύχει τον στόχο της, που θα ψάξει νέο εκτός έδρας τρίποντο σήμερα, στην έδρα της Αρμενίας. Ιδιαίτερες απουσίες δεν προέκυψαν και έτσι θα παραταχθεί σχετικά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 7-1
Τελευταία 5: 2-1-0

Προγνωστικά στοίχημα για το Αρμενία – Μαυροβούνιο

Κέρδισε και πιο δύσκολους αντιπάλους το Μαυροβούνιο και θέλει τη νίκη σήμερα στην Αρμενία για να εδραιώσει την θέση του στην κορυφή του ομίλου. Το διπλό στο 2,10 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση