» » » » » » » Στοίχημα: Παραγωγικά ματς στα προκριματικά

Στοίχημα: Παραγωγικά ματς στα προκριματικά του Σαββάτου

Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου της Ρωσίας το 2018, από αυτά τα παιχνίδια θα είναι οι σημερινές προτάσεις για το στοίχημα. Οι εθνικές ομάδες δεν είναι πολλή αξιόπιστες οσον αγορά τον στοιχηματισμό, θα αυτό το λόγο οι ρυθμοί μας πρέπει να είναι χαμηλοί, πάμε να τα δούμε τα σημερινά παιχνίδια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Είναι σοβαρή η Ιταλία

Για το Γκρουπ G το αδύναμο Λιχτενστάιν υποδέχεται την Ιταλία που είναι σοβαρή ομάδα και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της σε οποιοδήποτε παιχνίδι.
Το Λιχτενστάιν, όπως αναμένετο, βρίσκεται καθηλωμένο στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις ήττες σε τρία ματς, έχει σκοράρει μία φορά και έχοντας δεχτεί 12 τέρματα μέχρι τώρα. Στην πρεμιέρα έφαγε οχτώ από την Ισπανία, δύο από την Αλβανία και την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στο Ισραήλ, δεν συνετρίβη αλλά κατάφερε να μειώσει σε 2-1, που ήταν το τελικό σκορ. Τελευταία της νίκη σε επίπεδο προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου ήταν το 2005, όπου κέρδισε με 3-0 το Λουξεμβούργο.
Η Ιταλία, μαζί με την Ισπανία, είναι τα φαβορί να πάρουν τι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ισοβαθμεί με την Ισπανία στους επτά βαθμούς. Εκτός έδρας κέρδισε το Ισραήλ με 1-3, ήρθε ισόπαλη με την Ισπανία με 1-1 και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τα Σκόπια με 2-3, με γκολ στις καθυστερήσεις, προηγήθηκε νωρίς με τον Μπελότι, τα Σκόπια κατάφερε με δύο γκολ σε δύο λεπτά να πάρουν το προβάδισμα, η Ιταλία πίεσε ασφυκτικά και με δύο γκολ του επιθετικού Ιμόμπιλε πήρε μία σημαντική νίκη.
Μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια της, τέσσερα μαζί με το φιλικό, με τον Βεντούρα στον πάγκο η εστία της παραβιάστηκε. Στα αγωνιστικά νέα τώρα, για προληπτικούς λόγους, αφού έχει κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, ο Μαρκίζιο δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα», τραυματίας και ο αμυντικός Μπαρτζάλι, στη θέση του κλήθηκε ο Αστόρι. Πολλά νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Βεντούρα, έτσι την πρώτη τους κλήση στην Εθνική υποδέχτηκαν οι Ματέο Πολιτάνο (επιθετικός της Σασουόλο), Τζιανλούκα Λαπάντουλα (επιθετικός της Μίλαν) Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι (μέσος της Αταλάντα), Ντανίλο Κατάλντι (μέσος της Λάτσιο), Νταβίντε Ζαπακόστα (αμυντικός της Τορίνο) και ο Αρμάντο Ίτσο (αμυντικός της Τζένοα).
Στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ: Σήμερα, αναμένω η Ιταλία να κάνει μία εύκολη νίκη, λόγω μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Ιταλία δεν είναι σταθερή αμυντικά, όπως έχει συνηθίσει του πάντες, το διπλό σε συνδυασμό με το over 3,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον stoiximan.gr και μπορεί να μπει στα δελτία μας.
Λιχτενστάιν – Ιταλία @@ 2 & over 3,5 σε απόδοση (Stoiximan.gr)

Κερδίζει εύκολα η Τουρκία

Για το τελευταίο όμιλο των προκριματικών του Παγκόσμιου κυπέλλου 2018 η Τουρκία υποδέχεται το Κόσοβο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν την πρώτη φετινή νίκης τους.
Η Τουρκία έχει μόνο δύο βαθμούς, μέχρι τώρα στο όμιλο, έχει δύο ισοπαλίες με Κροατία εκτός έδρας, με Ουκρανία εντός, ενώ ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο μακρινό Ρέικιαβικ με 2-0 από την Ισλανδία. Δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, το πρώτο με αυτογκόλ και με τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού Φινμπόγκασον και δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο στο υπόλοιπο του αγώνα.
Ο απολογισμός μέχρι τώρα δεν είναι ο επιθυμητός και θέλει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού Κροατία και Ισλανδία έχουν ξεφύγει στους επτά βαθμούς και βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Τραυματίες οι μέσοι Τουφάν και Ερκίν, εκτός αποστολής ο ταλαντούχος πιτσιρικάς επιθετικός Μορ.
Από τη άλλη, ούτε το Κόσοβο έχει ακόμα νίκη, το μόνο που έχει καταφέρει είναι, στην πρεμιέρα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Φινλανδίας με 1-1, την δεύτερη αγωνιστική έχασε με 0-6 από την δυνατή Κροατία, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε από την Ουκρανία με 0-3, σε ε΄να ματς που έγινε στην Κρακοβία της Πολωνίας για πολιτικούς λόγους. Σε αυτό το ματς, δέχτηκαν πρώτοι γκολ, στην συνέχεια ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ισοφαρίσουν, άφησαν χώρους και μοιραία δέχτηκαν άλλα δύο γκολ, με το τελικό σκορ να γίνεται 3-0.
Νεοσύστατη είναι η εθνική του Κοσόβου με μόλις τρία επίσημα ματς, είναι λογικό πως θέλει χρόνο για βρει την ταυτότητά της, πάντως είναι δεδομένο πως θα παλέψει με λύσσα σε όλα της τα παιχνίδια. Τρεις νέες κλήσεις σε σχέση με το προηγούμενο ματς, μάλιστα ο μπακ Βοϊβόντα πήρε ειδική άδεια απ’ τη FIFA για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Κοσόβου παρότι στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει σε διεθνείς αγώνες την Αλβανία.
Στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων, η Τουρκία δεν έχει κανένα περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες, θα τα δώσει όλα για να πάρουν την νίκη, με την βοήθεια της δυνατής της έδρας μπορεί να το επιτύχει, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,55 στην Vistabet.gr
Τουρκία – Κόσοβο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,55 (Vistabet.gr)

Ανοικτό παιχνίδι το Ουαλία – Σερβία

Πάμε στο τέταρτο όμιλο και την αναμέτρηση Ουαλία – Σερβία, που είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες σε πολλά επιθετικά ατού και από τις δύο πλευρές.
Η Ουαλία βρίσκεται στην τρίτη θέση με πέντε βαθμούς μέχρι τώρα, έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες και σήμερα θέλει να κρατήσει το αήττητο. Την νίκη την πήρε στην πρεμιέρα με 4-0 επί της Μολδαβίας, την δεύτερη αγωνιστική πήρε το 2-2 στην έδρα της Αυστρίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική, έμειναν στο 1-1 με την Γεωργία, δεν ήταν καλή και η φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες να πάρουν ακόμα την νίκη. Οι Ουαλοί πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπέιλ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά οι Γεωργιανοί είχαν ξεκάθαρα την υπεροχή, ισοφάρισαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.
“Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Γεωργία, αν θέλουμε να έχουμε τύχη κόντρα σε μια πολύ επιθετική ομάδα όπως η Σερβία, πρέπει να βελτιωθούμε αισθητά σε αυτό το κομμάτι” δήλωσε ο ομοσπονδιακός κόουτς Κόλεμαν. Τέσσερα γκολ και δύο ασίστ έχει στα έξι τελευταία του παιχνίδια με τη Στόουκ ο Άλεν, ο Μπέιλ έχει πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμα ματς στα προκριματικά, ενώ θα είναι για πρώτη φορά στα προκριματικά διαθέσιμος ο αναντικατάστατος χαφ Ράμσεϊ. Απόντες στην άμυνα ο μπακ Ντέιβις και ο στόπερ Κόλινς.
Από την άλλη η Σερβία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς, στην πρεμιέρα έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με την Β. Ιρλανδία, στην συνέχεια κέρδισε με 0-3 την Μολδαβία και στο τελευταίο ματς πήρε μία μεγάλη νίκη με 2-3 επί της Αυστρίας. Τα δύο γκολ του Μίτροβιτς στο πρώτο μέρος βρήκαν απάντηση σε ισάριθμες περιπτώσεις από τους Αυστριακούς, με τους παίκτες του Μούσλιν όμως να χτυπούν και τρίτη φορά, παίρνοντας όλους τους βαθμούς χάρη στο γκολ του Τάντιτς στο 74’.
Η απουσία ενός μεγάλου ονόματος από το γκρουπ έχει ανοίξει την όρεξη στους Σέρβους, που δεν έχουν βρεθεί στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης από το Μουντιάλ του 2010, με τον κόουτς Μούσλιν (ανέλαβε το Μάιο) να δείχνει αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ που έχει στα χέρια του, προσεγγίζοντας όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια πολύ επιθετικά. Και τα τρία παιχνίδια στο όμιλο ήταν over 2, ενώ σε όλα βρήκε δίχτυα ο Τάντιτς. Έλειψε με την Αυστρία κι επιστρέφει ο πολύτιμος μέσος Μάτιτς.
Στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ: Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και επιπλέον αγωνίζονται ανοικτά και επιθετικά, επίσης διαθέτουν παίκτες υψηλού επιπέδου σε όλες τις γραμμές, αναμένω ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, έτσι θα προτείνω το over 2,5 που μας προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,25 στην Novibet.gr και αξίζει να πονταριστεί
Ουαλία – Σερβία  @@ over 2,5 σε απόδοση 2,25 (Novibet.gr)

Πρoτάσεις για το στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ

  • Λιχτενστάιν – Ιταλία @@ 2 & over 3,5 σε απόδοση (Stoiximan.gr)
  • Τουρκία – Κόσοβο @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,55 (Vistabet.gr)
  • Ουαλία – Σερβία  @@ over 2,5 σε απόδοση 2,25 (Novibet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση