» » » » » » » Προγνωστικα με γκολ στο Champions league

Προγνωστικα με γκολ στο Champions league την Τρίτη 01/11/2016

Γεία χαρά σε όλους, ξεκινά σήμερα το Ευρωπαϊκό τριήμερο με αγώνες από το Champions League και το Europa League όπου σίγουρα όλοι περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Σήμερα, Τρίτη διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική των τεσσάρων πρώτων ομίλων του Champions League και περιλαμβάνει κάποια δυνατά παιχνίδια που θα κρίνει σε πολλές περιπτώσεις την τύχη των ομάδων. Τα σημερινά προγνωστικα Champions League θα είναι κυρίως παιχνίδι με τα γκολ, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Θα έχει πολλά γκολ στο Μπεσίκτας – Νάπολι

Για τον δεύτερο όμιλο, όπου τρεις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τις δύο πρώτες θέσεις η Μπεσίκτας υποδέχεται την Νάπολι, όποια ομάδα κερδίσει σήμερα θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Την προηγούμενη αγωνιστική Μπεσίκτας πήρε μεγάλη νίκη, φεύγοντας με 2-3 από το Σαό Παόλο, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Νάπολι κατάφερε και τις δύο φορές να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, το δεύτερο γκολ όμως του Αμπουμπακάρ λίγο πριν το τέλος του ματς έδωσε τρεις βαθμούς στην Τούρκικη ομάδα. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας της, Φάμπρι, ο οποίος μεταξύ άλλων απέκρουσε πέναλτι.
Για το πρωτάθλημα της τώρα έφερε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Γκεντσλεμπιρλιγκί και έδωσε την ευκαιρία στην Μπουγιούκσεχιρ να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση πλέον, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, είναι αήττητη μέχρι τώρα με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τα γκολ είναι 19 υπέρ και επτά κατά.
Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της από τα μέσα Φλεβάρη και μετά, έχει 12 νίκες και δύο μόλις ισοπαλίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης (11 για το πρωτάθλημα και το ένα φετινό στο Τσάμπιονς Λιγκ). Μη διαθέσιμοι οι αμυντικοί Ροδόλφο (2 συμ.) και Ερκίν (6 συμ.) και ο πολύτιμος μέσος Ταλίσκα (6 συμ. / 4 γκολ).
Η Νάπολι τώρα, πλήρωσε τις αδυναμίες της άμυνας της και δικαίως ηττήθηκε, παρόλο που είναι 18 τελικές για γκολ έναντι 8 της Μπεσίκτας, ενώ έχασε και πέναλτι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Σήμερα, δεν υπάρχει για υτή αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, αν θέλει να συνεχίσει στον θεσμό.
Στην Ιταλία ηττήθηκε στο ντέρμπι από τη Γιουβέντους με 2-1, μάλιστα το γκολ το πέτυχε ο Ιγκουαϊν που έπαιζε μέχρι πέρυσι στην ομάδα, βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, απέχωντας επτά βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, Στην Σεριε Α έχει απολογισμό 6-3-2 με γκολ 20-12. Ο επιθετικός Μέρτενς είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αφού έχει σκοράρει οχτώ φορές στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του.
Στην αποστολή που ταξίδεψε στην Τουρκία δεν βρίσκονται οι Αλμπιόλ (αμυντικός, 6 συμ.) και Μίλικ (φορ, 7συμ. / 4 γκολ).
Προγνωστικα Champions League: Οι δύο ομάδες όπως έδειξαν και στην πρώτη αναμέτρηση μπορούν να μας προσφέρουν παιχνίδι με πολλά γκολ, ειδικά η Νάπολι θέλει αποτέλεσμα διότι την τελευταία αγωνιστική πάει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, θα πάω με το over 2,5 σε απόδοση 1,83 στον stoiximan.gr
Μπεσίκτας – Νάπολι @@ over 2,5 σε απόδοση 1,83 (Stoiximan.gr)

Δυνατή εντός έδρας η Γκλάντμπαχ

Για τον τρίτο όμιλο στην μάχη που γίνεται για την τρίτη θέση η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Σέλτικ, έχοντας σοβαρό πλεονέκτημα να την πάρει αυτή ειδικά αν κερδίσει σήμερα στην Γερμανία. Η Γκλάντμπαχ έχει τρεις βαθμούς, ενώ η Σέλτικ μόνο έναν.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν 15 μέρες πήρε το πάνω χέρι για την τρίτη θέση, παιρνώντας από την Σκωτία με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ των Σίρλε και Χαν Αντρέ. Σε περίπτωση νίκης σήμερα θα είναι το απόλυτο φαβορί για την θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα έχει και ελπίδες για την δεύτερη θέση, αν χάσει πάλι η Μάντσεστερ Σίτι.
Στην Γερμανία έχει μείνει στην 11η θέση με 12 βαθμούς, αφού ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας σε τέσσερα ματς, στο τελευταίο παιχνίδι της το Σάββατο έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέκτεινε το αρνητικό της σερί, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε αυτά τα ματς. Τα προβλήματα δεν λείπουν για άλλη μία φορά, νοκ αουτ οι επιθετικοί Ράφαελ (3 συμ. / 2 γκολ) και Αζάρ (6 συμ. / 3 γκολ), οι αμυντικοί Κρίστενσεν (7 συμ.) και Σουλτζ (5 συμ.) και ο μέσος Τραορέ (6συμ.).Οι απουσίες των Αζάρ και Ράφαελ αποδεικνύονται κάτι παραπάνω από πολύτιμες για τη Γκλάντμπαχ.
Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ, της Σέλτικ σήμερα δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία και είναι αναγκασμένη να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την νίκη και μόνο. Στην Σκωτία δεν έχει αντίπαλο, είναι πρωτοπόρος με εννιά νίκες και μία ισοπαλία σε δέκα ματς, παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 31 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό.
Καθόλου καλή η παράδοση της όταν αντιμετωπίζει ομάδες από τη Γερμανία, έχει μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες, συνολικά έχει 1-2-8. Μακριά από την έδρα της στον Champions League σε 28 συνολικά παιχνίδια στους ομίλους γλίτωσε την ήττα μονάχα δύο φορές, με την εστία της να παραβιάζεται σε όλα, επίσης στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα δεν σκοράρει καθόλου. Τραυματίστηκε ο 19χρονος βασικός αριστερός μπακ Τιέρνεϊ (8 συμ.) και θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου μήνες.
Προγνωστικα Champions League: Η Σέλτικ είναι αναγκασμένη να ανοικτοί για να πάρει την νίκη, όμως όπως έχει δείξει δεν μπορεί μακριά από την Σκωτία, η Γκλάντμπαχ μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σήμερα πιστεύω θα είναι σοβαρή και μπορεί να κερδίσει, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,05 στην Vistabet.gr
Γκλάντμπαχ – Σέλτικ  @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr)

Χωρίς περιθώρια η Βασιλεία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν

Πάμε στον πρώτο όμιλο όπου η Βασιλεία υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν που έχει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης με τους έξι βαθμούς διαφορά που έχει αποκτήσει.
Στη Γαλλία η εικόνα της Βασιλεία στο προηγούμενο παιχνίδι κάθε άλλο παρά κακή ήταν, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 3-0, έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και η ποιότητα των παικτών της Παρί την τιμώρησε. Στον όμιλο Παρί και Άρσεναλ έχουν επτά βαθμούς και Βασιλεία και Λουντογκόρετς από έναν, ρεαλιστικό στόχο της Βασιλεία πρέπει να είναι η τρίτη θέση, αφού δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Στην Ελβετία δεν αντιμετωπίζει καθόλου ανταγωνισμό , είναι στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, έχοντας συνολικό απολογισμό 11 νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ 30 υπέρ και 10 κατά. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και κέρδισε με 0-2 την Γκρασχόπερς, με δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα.
Διατηρεί εξαιρετικό ρεκόρ φιλοξενώντας γαλλικές ομάδες, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά σε επτά περιπτώσεις (4-2-1). Πρώτη φορά θα φιλοξενήσει την Παρί. Αμφίβολος είναι ο αμυντικός Λανγκ (10 συμ./ 3 γκολ) που χτύπησε στο ματς με την Γκρασχόπερς, ενώ ίωση ταλαιπωρεί τον εξτρέμ Στέφεν (11 συμ./ 2 γκολ).
Από την άλλη μεριά η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο άνετη βαθμολογικά, ίσως ο βαθμός σήμερα την αφήσει ευχαριστημένη. Στον όμιλο έχει κερδίσει Λουντογκόρετς και Βασιλεία, ενώ έχει έρθει ισόπαλη με την Άρσεναλ εντός έδρας, με νίκη σήμερα, ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα παίξει τη πρωτιά με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.
Στο πρωτάθλημα Γαλλίας βρίσκεται στην τρίτη θέση με 23 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Μονακό, βρισκόμενες έξι πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Νις, την φετινή έκπληξη της Γαλλίας. Την Παρασκευή, μετά το ντέρμπι με την Μαρσεϊγ που έμεινε στην λευκή ισοπαλία, κέρδισε απόλυτα δίκαι με 0-1 την Λιλ με γκολ του Καβάνι που έχει σκοράρει 14 φορές φέτος.
Εκτός θα μείνει ξανά ο μπακ Οριέ (5 συμ./ 2 ασίστ), κοντά στην επιστροφή αλλά θα τσεκαριστεί ο Παστόρε (4 συμ.).
Προγνωστικα Champions League: Η Βασιλεία είναι αναγκασμένη να βγει στο γήπεδο για να παίξει για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε ευκαιρίες να σκοράρει, σήμερα αναμένω ανοικτό παιχνίδι όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μας πληρώσει το goal goal σε απόδοση 1,70 στην Mybet.gr
Βασιλεία – Παρί Σεν Ζερμέν @@ goal goal σε απόδοση 1,70 (Mybet.gr)

Προγνωστικα Champions League

  • Μπεσίκτας – Νάπολι @@ over 2,5 σε απόδοση 1,83 (Stoiximan.gr)
  • Γκλάντμπαχ – Σέλτικ  @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr)
  • Βασιλεία – Παρί Σεν Ζερμέν @@ goal goal σε απόδοση 1,70 (Mybet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση