Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Μάντσεστερ Αϊντχόφεν – Μπάγερν

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του ChampionsLeague την Τρίτη 01/11/2016
Προϊστορία: 0-0-1
Πέρυσι: –
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Δείχνει να ανεβαίνει στο πρωτάθλημα και ως την ψυχολογία της βοήθησε πολύ το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Φίτεσε με 2-0. Ένα δύσκολο εμπόδιο ξεπεράστηκε για την Αϊντχόφεν, που βρήκε δίχτυα με τον Περέιρο δύο φορές στο 13′ και στις καθυστερήσεις. Δύο σερί τρίποντα στην Ολλανδία, όπου προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού στο Champions League δύσκολα να συνεχίσει. Έχοντας στον όμιλο Μπάγερν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ροστόφ, το έργο της ήταν ούτως ή άλλως αρκετά απαιτητικό, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο μέχρι στιγμής. Από τους Βαυαρούς είχε ηττηθεί πριν δύο εβδομάδες με 4-1 στο Μόναχο. Τραυματίες ο γκολκίπερ Ζόετ και οι μέσοι Ντε Γιονγκ, Χέντρικς.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΠΑΓΕΡΝ: Οι επιστροφές αρκετών ποδοσφαιριστών, που ήταν τραυματίες την ισχυροποιούν πολύ και στην Γερμανία έχει να την καταδιώκει μόνο η νεοφώτιστη Λειψία. Τελευταίο της θετικό αποτέλεσμα, το νικηφόρο 3-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, στο μίνι Βαυαρικό ντέρμπι. Στο +2 από την δεύτερη θέση, λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα στην Μπουντεσλίγκα, ενώ και στο Champions League δείχνει να ελέγχει την κατάσταση με έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Σίγουρα ένα τρίποντο σήμερα στην Ολλανδία θα την στείλει σχεδόν μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς απομένουν δύο παιχνίδι με την Ροστόφ εκτός και με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο. Νοκ άουτ ο μεσοαμυντικός Χάβι Μαρτίνεθ και ο εξτρέμ Ριμπερί.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστικά στοιχήματος για το Αϊντχόφεν – Μπάγερν

Η Μπάγερν είναι ανώτερη σε όλες τις γραμμές, αλλά και η Αϊντχόφεν στο γήπεδο της θα δημιουργήσει τις φάσεις και ίσως σκοράρει, όπως έκανε και στο Μόναχο. Προτιμότερο το goal/goal στο 1,70 από την Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση