Στοιχηματική ανάλυση για το Europa League Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Europa League την Πέμπτη 03/11/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες κόντρα στον Ηρακλή, όμως στο ματς του πρωταθλήματος ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην επικράτηση με 2-0. Χωρίς περιθώρια απωλειών ήταν οι «πράσινοι», με τον προπονητή Στραματσιόνι να αμφισβητείται έντονα όλο αυτόν τον καιρό. Υπό πίεση και στο Europa League, λόγω ότι έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στον όμιλο και στα ματς που απομένουν θα χρειαστούν κατά πάσα πιθανότητα και οι εννιά πόντοι. Σαφώς και δεν υπάρχουν περιθώρια στο σημερινό ματς, με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης. Τραυματίες παραμένουν ο αριστερός μπακ Χουλτ, αλλά και ο μέσας Ζέκα, που θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Εντός:
Γκολ:
Τελευταία 5:
ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.: Το κακό της πρόσωπο έβγαλε σε ακόμη ένα παιχνίδι η Σταντάρ Λιέγης και δεν απέφυγε την ήττα από την αξιόλογη Οστάνδη εκτός έδρας με 3-1. Ουσιαστικά πληρώνει τα πολλά αμυντικά της προβλήματα, αφού σπάνια καταφέρνει να σταθεί στο ύψος της. Όπως συνέβη και στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν δύο εβδομάδες στο Βέλγιο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά πάλι καλά που στο τέλος έφερε το ματς στο 2-2. Στον όμιλο δεν έχει ακόμη νίκη (0-2-1), οπότε χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να μπει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Σχολζ, ο αριστερός μπακ Αντράντε και οι εξτρέμ Ντοσεβί, Ντομπέ.
Εκτός:
Γκολ:
Τελευταία 5:

Προγνωστικά στοίχημα για το Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης

Έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του και με μια νίκη να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο άσος στο 2,06 από την Goalbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση