» » » » » » » Ιταλία: Ξεκίνημα με ντέρμπι Νάπολι – Ίντερ

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Νάπολι – Ίντερ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Παρασκευή 02/12/2016
Προϊστορία: 12-7-15
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ 2-1
ΝΑΠΟΛΙ: Ακόμη ένα στραβοπάτημα στο γήπεδο της όσον αφορά το πρωτάθλημα, μένοντας το βράδυ της Δευτέρας στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Σασσουόλο. Μπορεί να προηγήθηκε νωρίς με τον Ινσίνιε, ωστόσο δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο για να δεχθεί στο 82′ το γκολ-μαχαιριά, που έφερε και την ισοφάριση. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας η Νάπολι, αλλά αυτό το αποτέλεσμα την αφήνει κάπως πίσω. Πάντως δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω, καθώς ακολουθεί σήμερα νέο εντός έδρας παιχνίδι, που είναι μάλιστα ντέρμπι, με αντίπαλο την ανεβασμένη Ίντερ. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Μέρτενς (13 συμ./3 γκολ). Τραυματίας βέβαια εδώ και καιρό ο φορ Μίλικ (7 συμ./4 γκολ).
Εντός: 4-2-1
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 2-2-1
ΙΝΤΕΡ: Η προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή συνεχίζεται, ειδικά με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της και ως προς αυτό συνέχισε θετικά την Δευτέρας, κερδίζοντας στο Μιλάνο την Φιορεντίνα με 4-2. Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους «νερατζούρι», αφού από τα πρώτα 20 λεπτά μπήκαν μπροστά στο σκορ με 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στην πιο πρόσφατη τετράδα αγώνων για το πρωτάθλημα και κερδίζει ολοένα θέσεις στον πίνακα της βαθμολογίας. Αν και τα αμυντικά της προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους κάθε αγώνα, το θετικό είναι ότι τα αποτελέσματα έρχονται σε επίπεδο Serie. Τρίτο ντέρμπι κατά σειρά για την ομάδα του Μιλάνου, αφού μετά τις Μίλαν, Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Νάπολι. Τραυματίες ο μπακ Σαντόν (10 συμ.), ο αμυντικός μέσος Μεδέλ (10 συμ.) και ο φορ Παλάσιο (4 συμ.).
Εκτός: 2-1-4
Γκολ: 22-18
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος για το Νάπολι – Ίντερ

Δεν λύθηκαν τόσο γρήγορα τα προβλήματα της Ίντερ, αφού σε κάθε αγώνα δέχεται αρκετές επιθέσεις, αλλά και γκολ. Λόγω έδρας ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο και το 1,80 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση