Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας το Σάββατο 03/12/2016
Προϊστορία: 18-11-13
Πέρυσι: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1-0
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ήταν πολλές για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που παρουσιάστηκε σοβαρή στην Παμπλόνα και επιβλήθηκε της Οσασούνα με 3-0. Από νωρίς έδειξε ότι είναι το «αφεντικό» του αγώνα, καθώς μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, με τον Καράσκο να προσθέτει το κερασάκι στην… τούρτα στο 90′. Δεν είχε έτσι και αλλιώς περιθώρια απωλειών η ομάδα του Σιμεόνε, που θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν μαζί, ώστε να πλησιάσει και πάλι τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Ερωτηματικό οι συμμετοχές του μπακ Φιλίπε Λουίς (12 συμ.) και του φορ Φερνάντο Τόρες (10 συμ./2 γκολ).
Εντός: 4-1-1
Γκολ: 28-11
Τελευταία 5: 2-0-3
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Εσπανιόλ, κερδίζοντας την Λεγκανές εντός έδρας με το πειστικό 3-0. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να έληξε χωρίς τέρματα, ωστόσο η ομάδα της Βαρκελώνης μπήκε δυναμικά στο δεύτερο και μέχρι το 52′ είχε σημειώσει δύο γκολ με Μορένο και Πιάτι. Ο δεύτερος «κλείδωσε» τη νίκη στο 88′, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεύτερη σερί νίκη για την Εσπανιόλ, που διεύρυνε το αήττητο της στις εφτά αγωνιστικές και θα φιλοξενηθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφίβολος ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Πιάτι (10 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 3-2-1
Γκολ: 17-17
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά για το Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ

Λογικά θα κερδίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν είναι για 1,30 ο άσος. Η Εσπανιόλ από την πλευρά της είναι στα καλύτερα της και μπορεί να σκοράρει στο «Βιθέντε Καλντερόν». Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,75 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση