Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Λειψία – Σάλκε

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας το Σάββατο 03/12/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΛΕΙΨΙΑ: Αυτό το «τρένο» ποιος να το σταματήσει και όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά το κάνει με εμφατικό τρόπο. Μετά τη νίκη στο Λεβερκούζεν, ακολούθησε ακόμη ένα εκτός έδρας τρίποντο και το νικηφόρο 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ τα λέει όλα. Δεν πτοήθηκε ούτε από τη ισοφάριση στο 15′ σε 1-1, καθώς είχε σε εκπληκτική βραδιά και πάλι την τριπλέτα Φόρσμπεργκ, Σάμπιτζερ, Βέρνερ, που έκαναν ότι ήθελαν από την μέση και μπροστά. Έτσι, η νεοφώτιστη Λειψία παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το όνειρο όλων στην ομάδα συνεχίζεται. Εκτός οι στόπερ Κυριάκος Παπαδόπουλος (1 συμ.), Κόμπερ (11 συμ.) και ο μέσος Μπερνάρντο (7 συμ.).
Εντός: 4-1-0
Γκολ: 27-10
Τελευταία 5: 5-0-0
ΣΑΛΚΕ: Μαζί με την σημερινή της αντίπαλο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, τόσο για τις τρεις σερί νίκες που έχει, αλλά επιπλέον διατηρείται αήττητη αήττητη για 12 παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τελευταίο της «θύμα» η Ντάρμσταντ, την οποία κέρδισε εντός έδρας με 3-1. Μάλιστα, έμεινε και πίσω στο σκορ, αλλά δεν το έβαλε κάτω και γύρισε το ματς με Κολασίνατς, Τσούπο Μότινγκ και Σεπφ. Αυτή η φόρμα φέρνει τους «βασιλικούς» μπλε σε καλύτερη βαθμολογική θέση και πλέον κανείς δεν θυμάται το αποκαρδιωτικό τους ξεκίνημα. Πάντως, το σερί τους δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα κόντρα στην φοβερή και τρομερή Λειψία. Μακροχρόνια τα προβλήματα και πιο σημαντικά των επιθετικών (7 συμ./1 γκολ), Εμπόλο (7 συμ./2 γκολ), Ντι Σάντο (6 συμ.).
Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 17-13
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Λειψία – Σάλκε

Πως να αδιαφορήσουμε γι’ αυτήν την ομάδα που λέγεται Λειψία. Επίσης, φορμαρισμένη και η Σάλκε, αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν ανίκητοι. Ο άσος στο 2,00 από την Vistabet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση