» » » » » » » Γκολ γκολ στο Σαουθάμπτον – Τότεναμ

Γκολ γκολ στο Σαουθάμπτον – Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ

Το κλείσιμο της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ γίνεται με την αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Τότεναμ με τον Ποκετίνο να επιστρέφει στο γήπεδο που έφτιαξε το όνομα του με την Τότεναμ.
Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και απολογισμό 6-6-5 και γκολ 17-16. Την προηγούμενη αγωνιστική παρά τις αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Πιέλ, η Σαουθάμπτον πέρασε με άνεση και στυλ από την έδρα της Μπόρνμουθ με σκορ 1-3. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσε να ισοφαρίσει άμεσα και πάρει το προβάδισμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η Σαουθάμπτον πληρώνει το τίμημα της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ με μια σχετικά μέτρια πορεία, βρισκόμενη εννιά βαθμούς πίσω από τις Ευρωπαϊκές θέσεις. Στα τελευταία παιχνίδια παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, έχοντας μόνο μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Διακρίνεται για την αμυντική της σταθερότητα καθώς με 16 τέρματα παθητικό έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 16 γκολ παθητικό. Είναι η ομάδα με τα μικρότερα σκορ στην κατηγορία, μετράει 11 στα 17 under 2,5. Στην έδρα της μετράει 4-3-1 με μόλις πέντε γκολ παθητικό, στα μισά δεν δέχθηκε γκολ ενώ κράτησε το μηδέν και στα τρία τελευταία, 7 στα 8 ήταν under 2,5.
Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός κεντρικός μέσος Οριόλ Ρομέου, χτύπησε όμως και θα απουσιάσει ο βασικός χαφ Κλάσι. Σταθερά εκτός ο πρώτος της σκόρερ Τσάρλι Όστιν (6 γκολ), στο προηγούμενο όμως επέστρεψε μετά από μήνες στην ενδεκάδα ο Ροντρίγκες σκοράροντας δύο τέρματα.
Από την άλλη η Τότεναμ βρίσκεται στην με 33 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τέταρτη θέση, έχοντας συνολικό απολογισμό 9-6-2 και γκολ 29-12. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Μπέρνλι, όπου έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά μπόρεσε να αντιδράσει, αρχικά έφερε το ματς στα ίσια και στο 70 να σκοράρει και να πάρει την νίκη με 2-1.
Η Τότεναμ προέρχεται από δύο ήττες στις έδρες των Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, πριν από αυτές τις ήττες, είχε τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας. Αν δεν κερδίσει στο Σαουθάμπτον θα μείνει για πρώτη φορά μετά το 2012 χωρίς νίκη σε έξι σερί εκτός, τότε το σερί είχε φτάσει στα οκτώ. Μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 2-4-2 και γκολ 10-7. Μαζί με τη Λίβερπουλ είναι οι δύο μοναδικές ομάδες στην κατηγορία που έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 τελικές προς την αντίπαλη εστία.
Οι βασικοί Ντεμπελέ (χαφ) και Αλντεβάιρελντ (στόπερ) ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και θα βρεθούν κανονικά στην ενδεκάδα, ίσως βρεθεί στον πάγκο ο Γιάνσεν (αναπληρωματικός φορ). Σταθερά εκτός ο Λαμέλα που λείπει δύο μήνες.
Προγνωστικά Σαουθάμπτον – Τότεναμ: Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία και δεν αναμένω ανοικτό σκορ, καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει, θα πάω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση