Προς τα δεξιά το Χαλ – Έβερτον στην έναρξη της αγωνιστικής

Το εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία συνεχίζεται, η αυλαία στην Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει με την αναμέτρηση της Χαλ – Έβερτον, με την γηπεδούχο Χαλ να καίγεται για βαθμούς για να ξεφύγει από την τελευταία θέση.
Η Χαλ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, τέσσερις από την σωτηρία με απολογισμό 3-3-12 και γκολ 14 υπέρ και 39 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι με 0-3, το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, η Χαλ ήταν εξαιρετικά στημένη βραχυκυκλώνοντας τους «πολίτες» ο γόρδιος δεσμός λύθηκε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουρέ στο 72’.
Η Χαλ προέρχεται από τρεις σερί ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, έχοντας δεχτεί επτά τέρματα, επίσης δεν έχει νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, όπου έχει πέντε ήττες, έχοντας δεχτεί 15 γκολ και σκοράρει μόνο τέσσερις φορές. Στο γήπεδό της η Χαλ μετράει ρεκόρ 2-2-5, με την εστία της να παραβιάζεται και στα εννέα αυτά παιχνίδια. Έχει σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα όπου έχει δεχτεί συνολικά 38 τέρματα σε 18 ματς επίδοση που αποτελεί την δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας.
Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες για τους γηπεδούχους, παραμένουν εκτός αρκετοί μακροχρόνιοι, χωρίς πάντως να επηρεάζουν τα πλάνα του Φίλαν.
Από την άλλη πλευρά η Έβερτον είναι στην έβδομη θέση με 26 βαθμούς, επτά βαθμούς πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο συνολικός απολογισμός της είναι 7-5-6 και γκολ 23-21. Την τελευταία αγωνιστική κέρδισε την Λέστερ με 0-2, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως ο Μιραλάς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των αμυντικών, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 2-0, έπειτα από ένα ακόμα λάθος του Μόργκαν.
Παρά την νίκη αυτή η Έβερτον δεν τα πηγαίνει αρκετά καλά στα τελευταία ματς, στα οχτώ πρόσφατα ματς έχει μόνο δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μάλιστα τις δύο νίκες τις έκανε στα τρία τελευταία ματς. Μακριά από το σπίτι της, η ομάδα του Κούμαν μετράει ρεκόρ 3-1-5, σκοράροντας από τουλάχιστον δυο φορές στις 4 από τις 9 εξόδους της, ενώ πριν από το διπλό στο Λέστερ, αριθμούσε τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, φανερώνοντας σημαντικά αμυντικά προβλήματα στο διάστημα αυτό.
Θα λείψει ξανά ο βασικός γκολκίπερ Στεκέλενμπουργκ (16 συμ.), εκτός δράσης συνεχίζουν ο χαφ ΜακΚάρθι (7 συμ.) και ο εξτρέμ Μπολασί (13 συμ.), όπως και ορισμένοι μακροχρόνιοι οι οποίοι δεν επηρεάζουν (Οβιέδο, Μπέσιτς, Κονέ), δεν αναφέρονται από εκεί και ύστερα φρέσκιες απουσίες για τον Κούμαν.
Στοίχημα Χαλ – Έβερτον: Η ουραγός Χαλ δεν πατάει καθόλου καλά, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και δεν μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά, η Έβερτον διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και σήμερα μπορεί να πάρει άλλη μία νίκη, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 2,02 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση