Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Μίντλεσμπρο – Χαλ

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας την Δευτέρα 05/12/2016
Προϊστορία: 6-2-5
Πέρυσι: ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΧΑΛ 1-0
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα για την Μίντλεσμπρο, όμως μέσα στο γήπεδο βγάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και αδικείται από την βαθμολογική της εικόνα. Στην έδρα της πρωταθλήτριας Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο τέλος αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας με σκορ 2-2. Είναι αλήθεια πως έβγαλε πολύ δύσκολο πρόσωπο, παίζοντας σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όμως ήρθε η ώρα να σηκώσει περισσότερο… κεφάλι και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μονόδρομος η νίκη σήμερα με την Χαλ, που ανέβηκαν μαζί τον περασμένο Μάη στην μεγάλη κατηγορία. Τραυματίας ο βασικός αριστερός μπακ Φρεντ (10 συμ.).
Εντός: 1-1-4
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 1-3-1
ΧΑΛ: Παρά τις αντίξοες συνθήκες προσπαθεί παντού για βαθμούς και μερικές φορές τα καταφέρνει. Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το εντός έδρας 1-1 με την Γουέστ Μπρομ την περασμένη αγωνιστική, όμως μεσοβδόμαδα πήρε τα πάνω της, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ, Καπ, αποκλείοντας στα πέναλτι τη δυνατή Νιούκαστλ. Βέβαια αυτό που καίει τις «τίγρεις» είναι το πρωτάθλημα, αφού με 11 βαθμούς συγκομιδή παραμένουν εντός επικίνδυνης ζώνης στην βαθμολογία. Ιδιαίτερος σημαντικό το ματς με την επίσης νεοφώτιστη Μίντλεσμπρο σήμερα, αλλά και τα επόμενα που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Αρκετές απουσίες. Τιμωρημένος ο φορ Μποκανί (5 συμ.) και τραυματίες ο μέσος Μαλόνεϊ (5 συμ./1 γκολ), με τους επιθετικούς Ερνάντεζ (10 συμ./1 γκολ), Κιν (5 συμ.).
Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 11-28
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μίντλεσμπρο – Χαλ

Πολύ καλύτερο πρόσωπο από την Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να κερδίσει την κατώτερη Χαλ, αφού και η έδρα εδώ παίζει τον ρόλο της. Ο άσος στο 1.80 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση