» » » » » » » » Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ

Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα στους τέσσερις πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις περισσότερες θέσεις όμως, όσον αφορά τις δύο θέσεις που δίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση, να έχουν κριθεί και μόνο στον δεύτερο όμιλο υπάρχει μάχη για την πρόκριση. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για την πρώτη θέση η Άρσεναλ, για την τρίτη και το Γιουρόπα η Βασιλεία

Για τον πρώτο όμιλο η Βασιλεία υποδέχεται την Άρσεναλ, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση και αν η Βασιλεία θα καταφέρει να συνεχίσει στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, αγωνιζόμενη στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Άρσεναλ ισοβαθμεί με την Παρί Σεν Ζερμέν με 11 βαθμούς, για να βγει πρώτη θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μία από τα ίδια για την Βασιλεία, όπου ισοβαθμεί με την Λουντογκόρετς στους δύο βαθμούς και θέλει και αυτή καλύτερο αποτέλεσμα από την Λουντογκόρετς.
Επειδή είναι δύσκολο η Παρί Σεν Ζερμέν να μην κερδίσει στο γήπεδο της, ο Βενγκέρ δεν αποκλείεται να κάνει rotation και να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς. Οι συγκυρίες ευνοούν την Βασιλεία που αν πάρει κάτι θετικό μπορεί να καταλάβει την τρίτη θέση.
Αναμένω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθέσεις και μπορούν να σκοράρουν, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.gr και μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.
Βασιλεία – Άρσεναλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση στο «Ετιχάντ»

Για τον τρίτο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Σέλτικ σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς, διότι η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει στον θεσμό, ως δεύτερη ενώ η φιλοξενούμενη Σέλτικ είναι αποκλεισμένη και τελευταία στην βαθμολογία του ομίλου με μόνο δύο βαθμούς.
Η Σέλτικ διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα σε όλους τους ομίλους, έχοντας δεχτεί 15 τέρματα σε πέντε ματς, δηλαδή δέχεται τρία γκολ ανά ματς. Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει 11 φορές και δεχτεί εννιά τέρματα, έχει 4 στα 5 over 2,5 και 3 στα goal goal μέχρι τώρα.
Σήμερα, το παιχνίδι δεν θα έχει ιδιαίτερες σκοπιμότητες, θα είναι ανοικτό και η χαρά του παιχνιδιού, αναμένω πολλά γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ο συνδυασμός over 2,5 και goal goal μας δίνεται σε απόδοση 1,90 στην Vistabet.gr και αξίζει να μπει στα κουπόνια στο παμε στοιχημα.
Μάντσεστερ Σίτι – Σέλτικ @@  over 2,5 & goal goal σε απόδοση 1,90 (Vistabet.gr)

Χωρίς κίνητρο το Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης

Για τον τέταρτο όμιλο θα διεξαχθεί άλλο ένα αδιάφορο, αλλά μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης με 15 βαθμούς είναι σίγουρα πρώτη, ενώ η Μπάγερν Μονάχου με εννιά βαθμούς είναι σίγουρα δεύτερη. Μοναδικό κίνητρο υπάρχει μόνο για τους Ισπανούς της Ατλέτικο, ώστε να κάνουν το έξι στα έξι στον όμιλο που δεν το έχουν ξανακάνει ποτέ στον θεσμό.
Η Μπάγερν Μονάχου στα τελευταία ματς δεν είναι πολύ καλή, δέχεται εύκολα το γκολ και στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της τα επτά ήταν με goal goal. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-2 από την αδύναμη Ροστόφ.
Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για αυτή την αναμέτρηση, είναι αδιάφορες οι ομάδες και μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 1,85 στην Interwetten.gr
Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ goal goal σε απόδοση 1,85 (Interwetten.gr)

Παμε στοιχημα Τσαμπιονς Λιγκ

  •  Βασιλεία – Άρσεναλ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Σέλτικ @@  over 2,5 & goal goal σε απόδοση 1,90 (Vistabet.gr)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ goal goal σε απόδοση 1,85 (Interwetten.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση