» » » » » » » » Μονομαχία στο «Σέλχαρστ Παρκ» Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι

Μονομαχία στο «Σέλχαρστ Παρκ» Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

Στο «Σέλχαρστ Παρκ»  ξεκινά η 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με την Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι, όπου οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.
Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 4-3-9 και γκολ 28-31, από την 18η θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ έχει απόσταση μόλις ένα τρίποντο. Στην εμβόλιμη αγωνιστική έφτασε κοντά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ δέχτηκε το γκολ-μαχαιριά απ’ τον Ιμπραΐμοβιτς και έμεινε με άδεια τα χέρια. Η αντίπαλος της ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Στην έδρα της δεν είναι τόσο καλή, σε οχτώ ματς έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, το κυριότερο πρόβλημα της είναι η άμυνα της, έχει δεχτεί 31 γκολ μέχρι τώρα, αυτή είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Ενώ επιθετικά είναι με καλή με 29 τέρματα, αλλά η άμυνα τα χαλάει όλα. Για αυτό το λόγο έχει 11 στα  over 2,5 μέχρι τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι διαθέσιμοι σήμερα οι Τόμκινς (στόπερ, 10 συμ./3 γκολ), Σακό (εξτρέμ, 3 συμ.), Γουίκαμ (8 συμ./2 γκολ) και Μανταντά (γκολκίπερ, 9 συμ.).
Από την άλλη η Τσέλσι έχει πατήσει κορυφή και δεν λέει να την αφήσει με τίποτα, μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 13-1-2 και γκολ 34-11. Την αγωνιστική που έγινε μεσοβδόμαδα έκανε άλλη μία νίκη κερδίζοντας την Σάντερλαντ με 0-1, είχε κατοχή 70%, έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και η νίκη ήταν απόλυτα δίκαια. Αυτή η νίκη ήταν η δέκατη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και δίκαια είναι στην πρώτη θέση, έχοντας αποκτήσει μάλιστα διαφορά έξι βαθμών από την δεύτερη θέση.
Μακριά από το γήπεδο της έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 13-7, προέρχεται από πέντε σερί διπλά. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 34 γκολ και την καλύτερη άμυνα, μαζί με την Τότεναμ, στην κατηγορία με 11 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται κάτω από ένα γκολ ανά ματς, στα έξι πρόσφατα ματς, δέχτηκε από ένα γκολ σε τρία ματς. Παρόλο την εξαιρετική της άμυνα έχει 11 στα 16 over 2,5 συνολικά.Έλειψε στο προηγούμενο αλλά έχει πιθανότητες επιστροφής ο σημαντικός μέσος Αζάρ (15 συμ./8 γκολ), αμφίβολος είναι ο Τέρι (5 συμ.), ενώ βαλίτσες για Κίνα ετοιμάζει ο Βραζιλιάνος Όσκαρ (9 συμ.).
Προγνωστικά Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: Μπορεί να σταματήσει την Τσέλσι η Κρίσταλ Πάλας; μάλλον όχι είναι σε τρομερή φόρμα και αποτελεσματική κάνοντας συνεχόμενες νίκες, η άμυνα της γηπεδούχου είναι τρύπια και δεν πιστεύω ότι μπορεί να κρατήσει την Τσέλσι, θα προτείνω το διπλό σε απόδοση 1,60 στον stoiximan.gr.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση