» » » » » » Δυνατή αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ

Δυνατή αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ στο κλείσιμο της αγωνιστικής

Η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κλείνει στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και να θέλουν τους βαθμούς για να μην χάσουν την επαφή τους με αυτές.
Η ΑΕΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 5-4-2 και γκολ 18 υπέρ και 9 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική αγωνίστηκε πάλι στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό και πήρε μία ευρεία νίκη με 4-0. Είχε την τύχη να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα από το 17′, έτσι το έργο της έγινε εύκολο, παίρνοντας το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Μεσοβδόμαδα έπαιξε κατά βάση με αναπληρωματικούς και έμεινε στο 0-0 στη Λαμία για το κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Στο ΟΑΚΑ δεν έχει χάσει ακόμα, έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς μόλις τρία γκολ. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς είναι επίσης, αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Με νίκη σήμερα θα πιάσει στην δεύτερη θέση τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη στους 22 βαθμούς.
Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός στόπερ Τσιγκρίνσκι και ο Μπακασέτας που ακόμα δεν είναι έτοιμος, επιστρέφει ο κομβικός χαφ Μάνταλος. Απ’ ότι έδειξε στις προπονήσεις του ο Μοράις θα διατηρήσει το 4-3-3, με τους Αραβίδη, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ στην επίθεση.
Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται μία θέση κάτω από την σημερινή αντίπαλο της με 17 βαθμούς και ρεκόρ 5-2-4 και γκολ 14-11. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες, από την αποβολή του Λιλα, λίγο πριν την συμπλήρωση των 70 λεπτών δέχτηκε το γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, στις καθυστερήσεις, διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αναπληρωματικούς κατά βάση και πέρασε με 1-3 από την έδρα της Καλλονής, έτσι με 3 στις 3 νίκες πέρασε ως πρώτος στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Μακριά από τα Γιάννενα κάνει μέτρια πορεία, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες με γκολ τέσσερα υπέρ και επτά κατά. Στα τελευταία ματς έχει χάσει την συνοχή της και έχει στα πέντε πρόσφατα έχει κερδίσει μόνο σε ένα ματς, οπότε έχει πέσει στην βαθμολογία.  Στην έδρα της ΑΕΚ έχει κακή προϊστορία μετρώντας 6 στις 6 ήττες από το 2000 και έπειτα, σκόραρε σε όλα όμως.
Ο χρήσιμος αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Βιδάλ είναι τραυματίας ενώ εκτός έμεινε ο Νικολιάς μετά από απόφαση του Πετράκη.
Προγνωστικά στοιχήματος ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα: Στο ΟΑΚΑ θα γίνει μία δυνατή αναμέτρηση, ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη στα τελευταία ματς και θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών, οι δύο ομάδες διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές, το goal goal μας προσφέρεται στην εξαιρετική απόδοση του 2,30 στον Stoiximan.gr και αξίζει το ρίσκο.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση