» » » » » » » Με γεμάτα δίχτυα το Μπιλμπάο – Θέλτα

Με γεμάτα δίχτυα το Μπιλμπάο – Θέλτα στην Λα Λίγκα Ισπανίας

Για την 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον το παιχνίδι Μπιλμπάο – Θέλτα κλείνει την αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να μην είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις, είναι φρέσκες και υπόσχονται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλά γκολ.
Η γηπεδούχος Μπιλμπάο βρίσκεται στην όγδοη θέση με 23 βαθμούς, πέντε πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο συνολικός απολογισμός της είναι 7-2-6 και γκολ 20-18. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μπέτις με 1-0, χωρίς να αξίζει κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση, κάνοντας ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το Μπιλμπάο έχει πάρει μόλις ένα βαθμό, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες.
Στο «Σαν Μαμές» είναι πολύ δυνατή με πέντε νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει δώσει μπροστά στον κόσμο της έχει ρεκόρ 8-1-1, με την ήττα να έρχεται από τη Μπαρτσελόνα στο εναρκτήριο παιχνίδι. Συνολικά μέχρι τώρα έχει 9 στα 15 over 2,5 και 10 στα 15 goal goal στο πρωτάθλημα. Πολύ θετική παράδοση διατηρεί απέναντι στην επόμενη αντίπαλο της, Θέλτα, από την οποία δεν έχει ηττηθεί (ανεξαρτήτως έδρας) στο πρωτάθλημα από το 2007. Είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο κεντρικός αμυντικός Λαπόρτ (14 συμ. / 1 γκολ).
Από την άλλη πλευρά η Θέλτα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 6-3-6 και γκολ 24 υπέρ και 29 κατά. Είχε να χάσει στο Βίγκο τρεις μήνες, όμως η Σεβίλλη έπιασε καλή απόδοση την προηγούμενη αγωνιστική και την κέρδισε με 0-3. Η Θέλτα έκανε μία κάκιστη εμφάνιση και έδειξε να καταρρέει στα τελευταία λεπτά του ματς.
Μακριά από το γήπεδο της έχει μόνο μία νίκη, στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο την Εσπανιόλ με απολογισμό 1-3-3, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχει ρεκόρ 1-4-5. Η Θέλτα πραγματοποιεί μεγάλα σχετικά σκορ και έχει συνολικά 11 στα 15 over 2,5. Επτά ματς από αυτά ήταν με πάνω από τέσσερα γκολ. Την επόμενη Πέμπτη έχει την ρεβάνς του κυπέλλου με την ΟΥΚΑΜ Μούρθια και καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα της με 1-0 από τον πρώτο αγώνα.
Πάμε στοίχημα Μπιλμπάο – Θέλτα: Δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε καλές ομάδες, αγωνίζονται επιθετικά και σκοράρουν με άνεση σχεδόν σε όλα τα ματς, αναμένω παιχνίδι με πολλά γκολ και θα προτείνω το over 2,5 σε απόδοση 1,95 στην Vistabet.gr, μια απόδοση με αξία που αξίζει να μπει στα κουπόνια μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση