» » » » » » Νίκη με γκολ στο Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Νίκη με γκολ στο Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ

Για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια.
Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην στην 15η θέση με 15 βαθμούς, βρισκόμενη μόλις τρεις βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, έχει συνολικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα 4-3-8 και γκολ 27 υπέρ και 29 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική για άλλη μία φορά έκανε άλλο ένα μεγάλο σκορ, στο 3-3 με την Χαλ, έμεινε πίσω στο σκορ, πήρε προβάδισμα με 1-2, το έχασε με 3-2 και τελικά έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας ένα λεπτό πριν την λήξη του ματς.
Στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, έχει μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, διότι ότι καλό κάνει στην επίθεση με 27 γκολ, το χαλάει με την αμυντική λειτουργία, αφού διαθέτει την τρίτη χειρότερη στην κατηγορία με 29 γκολ παθητικό. Μακριά από την έδρα της έχει συλλέξει πέντε βαθμούς, έχοντας τέσσερις ήττες σε επτά ματς. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Πάντσεον (εξτρέμ, 14 συμ.), ενώ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Τόμκινς (στόπερ, 10 συμ./3 γκολ) και Σακό (εξτρέμ, 3 συμ.), εκτός είναι Γουίκαμ (8 συμ./2 γκολ) και Μανταντά (γκολκίπερ, 9 συμ.).
Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχει ανέβει στην έκτη θέση με 24 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 6-6-3 και γκολ 20-16. Την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε επιτέλους τη φετινή κατάρα του «Ολντ Τράφορντ», έκανε μία καλή εμφάνιση κερδίζοντας την Τότεναμ με 1-0. Ανώτεροι οι «κόκκινοι διάβολοι» στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, απειλήθηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις κι αυτό όχι με σοβαρές ευκαιρίες και πήραν το τρίποντο της νίκης με γκολ του Μχιταριάν στο 29’.
Παρά την βελτίωση στα τελευταία ματς, δεν παίρνει εύκολα τις νίκες, στα έξι πρόσφατα έχει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, από την πρώτη θέση απέχει 13 βαθμούς και θέλει να πλησιάσει και άλλο στις πρώτες θέσεις. Εκτός έδρας δεν έχει πολύ καλό απολογισμό, έχει ρεκόρ 3-2-2 με γκολ 9 υπέρ και 10 κατά. Τιμωρημένος είναι ο Βαλένσια (μπακ, 13 συμ.), τραυματίας ο Μχιταριάν (μέσος, 7 συμ./1 γκολ), ξανά εκτός Σμόλινγκ (στόπερ, 7 συμ./1 γκολ) και Σο (μπακ, 7 συμ.).
Προγνωστικά Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η Κρίσταλ Πάλας είναι μία μέτρια ομάδα με σαφή αμυντικά προβλήματα, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι σαφώς βελτιωμένη στα τελευταία ματς και σήμερα μπορεί να πάρει την νίκη, εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της Κρίσταλ Πάλας, θα προτείνω το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,08 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πάνω από 200 ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση