» » » » » » Για την επιστροφή στο Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ

Για την επιστροφή στο Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ της Πρέμιερ Λιγκ

Στο «Ρίβερσαϊντ» θα γίνει το παιχνίδι Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ, σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από γκέλες και να επιθυμούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.
Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στην 16η θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με 15 βαθμούς και απολογισμό 3-6-6 και γκολ 13-16. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον με 0-1, πραγματοποιώντας εμφάνιση κατώτερη από τα γνωστά της στάνταρ. Έδωσε την κατοχή στην αντίπαλο της και αμυνόταν μαζικά, δέχτηκε το γκολ και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βγει μπροστά και να ανατρέψει την κατάσταση, έτσι δικαίως ηττήθηκε.
Μετράει μόνο μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στην έδρα της έχει τέσσερις ήττες σε επτά ματς, έχοντας σκοράρει μόνο έξι φορές σε αυτά τα ματς. Κύριο όπλο της είναι η αμυντική λειτουργίας, με 16 μόλις γκολ παθητικό, μόνο οι  Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ και Σαουθάμπτον έχουν δεχθεί λιγότερα γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.
Έλειψαν στο τελευταίο παιχνίδι και δίνονται αμφίβολοι οι κομβικοί Νεγρέδο (14 συμ./3 γκολ) και Ραμίρες (13 συμ./2 γκολ) και ο μπακ Φριέντ (10 συμ.), με τις πιθανότητες να είναι εναντίον του.
Η Λίβερπουλ τώρα, είναι στην τρίτη θέση και κυνηγά τις Άρσεναλ και Τσέλσι, έχει 31, έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή με 31 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 9-4-2 και γκολ 37 υπέρ και 20 κατά. Στο τελευταίο παιχνίδι της, έκανε άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση, μένοντας στο 2-2 με την Γουέστ Χαμ, πήρε προβάδισμα, αλλά πριν λήξη το ημίχρονο, ισοφάρισε άμεσα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να σκοράρει τρίτη φορά και να πάρει την νίκη.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ αφού είχε προηγήθηκε η ήττα με 3-4 από τη Μπόρνμουθ, φανερώθηκαν σε αυτά τα ματς τα αμυντικά κενά της. Μακριά από το γήπεδο της έχει απολογισμό 4-2-2, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην Πρέμιερ με 37 γκολ, δηλαδή σκοράρει περίπου 2,5 γκολ ανά ματς. Η απουσία του Κουτίνιο της έχει στοιχίσει πολύ.
Εκτός δράσης παραμένουν οι Κουτίνιο (13 συμ./5 γκολ, 5 ασίστ) και Στάριτζ (9 συμ.), φρέσκος τραυματίας ο στόπερ Λόβρεν (12 συμ.), ενώ έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι και ο κομβικός χαφ, Τσαν (10 συμ./3 γκολ), με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.
Προγνωστικά Μίντλεσμπρο – Λίβερπουλ: Η Μίντλεσμπρο έχει περιορισμένες δυνατότητες και βασίζεται στην άμυνα για να παίρνει τα αποτελέσματα, η Λίβερπουλ θέλει και πρέπει να επανέλθει στις νίκες, σήμερα θα πιέσει πολύ και αναμένω να μπορέσει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,60 στην Goalbet.gr και αξίζει να παιχτεί.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση