» » » » » » » » Άλλο ένα γκολ γκολ στο Μάλαγα – Σοσιεδάδ

Άλλο ένα γκολ γκολ στο Μάλαγα – Σοσιεδαδ στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Η 18η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβίζιον ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Μάλαγα – Σοσιεδάδ, που αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και να έχει γκολ εκατέρωθεν.
Η Μάλαγα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, εννιά βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας συνολικό απολογισμό 5-6-6 και γκολ 26 υπέρ και 29 κατά. Την τελευταία αγωνιστική πήγε στην έδρα της Θέλτα και έφυγε με άδεια χέρια, για άλλη μία φορά μακριά από το γήπεδο της ήταν κακή και ηττήθηκε δίκαια με 3-1. Δεν συνεχίζει στο κύπελλο, αφού κατάφερε να αποκλειστεί από την Κόρδοβα, χάνοντας μάλιστα δύο φορές.
Εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη, αντίθετα εντός έδρας είναι ισχυρή έχοντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 17-11. Προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 12 στα 17 γκολ γκολ αλλά και 6 στα 8 γκολ γκολ εντός έδρας. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς ήταν με γκολ γκολ, ενώ στα οχτώ τελευταία, τα επτά ήταν πάλι με γκολ γκολ. Σήμερα, θα απουσιάσουν λόγω διεθνών υποχρεώσεων ο επιθετικός Εν Νεσίρι και ο αμυντικός Κονέ, και λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Τόρες και Ρίκα.
Η Σοσιεδάδ τώρα κάνει μία πολύ καλή πορεία βρισκόμενη στην έκτη θέση, που δίνει Ευρωπαϊκή θέση, με 39 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 9-2-6 και γκολ 28 υπέρ και 25 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Σεβίλλης, χάνοντας δίκαια με 0-4, ήδη στο πρώτο μισάωρο το σκορ ήταν 0-2. Με νίκη σήμερα θα περάσει την Βιγιαρεάλ, ανεβαίνοντας μία θέση στην βαθμολογία.
Μακριά από το κοινό της, έχει ισορροπημένα αποτελέσματα με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες και γκολ 13-13. Ισορροπημένα είναι τα αποτελέσματα της όσον αφορά τα over under και γκολ γκολ. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, θα λείψει ο αμυντικός Μαρτίνεθ που έχει 10 συμμετοχές.
Προγνωστικά Μάλαγα – Σοσιεδάδ: Η Μάλαγα σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, ειδικά εντός έδρας, δεν είναι τυχαίο ότι έχει πολλά γκολ γκολ, αναμένω λόγω της έδρα να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και από την άλλη η Σοσιεδάδ να εκμεταλλευτεί τις όποιες αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου, έτσι το γκολ γκολ είναι μία καλή επιλογή με απόδοση 1,75 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση