Τον πρώτο λόγο για πρόκριση η Ίντερ στο κύπελλο Ιταλίας

Για την φάση των 16 του κυπέλλου Ιταλίας, η αναμέτρηση Ίντερ – Μπολόνια θα κρίνει ποία ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, το ματς είναι νοκ-αουτ με παράταση και πέναλτι α χρειαστούν. Η Ίντερ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα η Ίντερ είναι στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς και απολογισμό 11-3-6 και γκολ 33 υπέρ και 23 κατά. Στην τελευταία αγωνιστική, κέρδισε την Κίεβο με 3-1, παρόλο που η φιλοξενούμενη προηγήθηκε πρώτη, η Ίντερ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και μπόρεσε να γυρίσει το ματς και να πάρει άλλη μία νίκη.
Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ στην έδρα της έχει έξι συνεχόμενες νίκες, δείχνοντας ότι είναι αγωνιστική άνοδο. Στο Σαν Σίρο έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 22 τέρματα και δεχτεί εννιά γκολ. Στην επόμενη φάση, όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λάτσιο και Τζένοα. Για σήμερα δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Από την άλλη η Μπολόνια, κάνει μία μέτρια πορεία, έτσι βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 23 βαθμούς και ρεκόρ μέχρι τώρα 6-5-8 και γκολ 18 υπέρ και 25 κατά. Από την ζώνη του υποβιβασμού απέχει 13 βαθμούς και προς το παρόν δεν κινδυνεύει. Την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε την αδύναμη και ουραγό Πεσκάρα με σκορ 0-1 με γκολ του Τζεμαϊλί. Μακριά από την έδρα της έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 9-18. Ο κόουτς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική σύνθεση της, αφού εκτός από απουσίες λόγω τραυματισμών θέλει και να φρεσκάρει την ομάδα του, λόγω της δύσκολης συνέχειας.
Προγνωστικά στοιχήματος Ίντερ – Μπολόνια: Η Ίντερ θα τα δώσει για την νίκη πρόκριση, έτσι ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα τίτλο μετά από πολύ καιρό. Μέσα στην έδρα της είναι ισχυρή, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μπολόνια, ο άσσος είναι σχετικά δικαιολογημένα μικρός, αν συνδυαστεί με το over 2,5 δίνεται σε απόδοση 2,05 στον stoiximan.grκαι αξίζει να μπει στο παιχνίδι μας για το Ίντερ – Μπολόνια
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση