» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Κυριακής

Προβλέψεις στοιχήματος Κυριακής με τα γκολ

Καλημέρα σας, χτες πιάσαμε εύκολα τα δύο ματς της Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν κάναμε το απόλυτο αφού η Λάτσιο κατάφερε και έχασε από την Κίεβο με 0-1. Σήμερα, το πρόγραμμα είναι καλύτερο από το χθεσινό και προκύπτουν περισσότερες και πιο ασφαλείς επιλογές. Ας δούμε τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

Λίγα γκολ στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι θα διεξαχθεί το ματς Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα, με τι δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στον βαθμολογικό πίνακα, λίγο πάνω από την μέση. ο Ατρόμητος είναι στην ένατη θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό -4-7 και γκολ 18 υπέρ και 25 κατά, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην έβδομη θέση με 25 βαθμούς και ρεκόρ 7-4-6 και γκολ 18 υπέρ και 16 κατά.
Ο Ατρόμητος εντός έδρας κάνει μικρά σκορ, έχει 6 στα 8 under 2,5, ενώ ο ΠΑΣ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11 στα 17 under 2,5 και 12 στα 17 no goal.
Προβλέψεις στοιχήματος: Αναμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, όπου είναι πιθανό να κριθεί στο γκολ, θα προτείνω το under 2,5 σε απόδοση 1,45 στον stoiximan.gr
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (stoiximan.gr)

Με ρίσκο στα γκολ στα Περιβόλια

Στα Περιβόλια των Χανιών ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κέρκυρα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Πλατανιάς είναι στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και απολογισμό 5-7-5 και γκολ 16 υπέρ και 19 κατά. Η Κέρκυρα τώρα είναι στην 12η θέση με 17 βαθμούς απόσταση τεσσάρων βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις.
Από τρία ματς χωρίς νίκη προέρχεται ο γηπεδούχος, ενώ η Κέρκυρα έχει μόνο μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς. οι δύο ομάδες και ειδικά ο Πλατανιάς έχουν καλές επιθετικές γραμμές και σήμερα μπορούμε να δούμε ένα ανοικτό ματ με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.
Προβλέψεις στοιχήματος: Θα ρισκάρω με το να σκοράρουν οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,30 στην goalbet.gr και πιστεύω ότι έχει αξία και μπορεί να μπει σε κάποιο κουπόνι στοιχήματος.
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννενα @@ γκολ γκολ σε απόδοση (Goalbet.gr)

Νίκη με πολλά γκολ η Μπαρτσελόνα

Νωρίς το μεσημέρι η Μπέτις υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον, με την φιλοξενούμενη να επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει κοντά στην Σεβίλλη και την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Μπέτις έχει 22 βαθμούς και μία απόσταση ασφαλείας με εννιά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπαρτσελόνα δείχνει να αφήνει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με 5-0 και 0-4.
Προβλέψεις στοιχήματος: Σήμερα, αναμένω η Μπαρτσελόνα να κάνει μία εύκολη νίκη με πολλά γκολ, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στην vistabet.gr και θα μπει στο παιχνίδι μου.
Μπέτις – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,65 (Vistabet.gr)

Πολλά γκολ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στο τελευταίο χρονικά για σήμερα παιχνίδι της Λα Λίγκα η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη για την γηπεδούχο για να μείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Η Σοσιεδάδ κάνει μία πολύ καλή χρονιά, βρισκόμενη στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς και 11 νίκες σε 19 ματς. Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει κλασικά και συνεχόμενα μεγάλα σκορ, συνολικά έχει 14 στα 18 over 2,5 και 8 στα 10 εντός έδρας.
Προβλέψεις στοιχήματος: Αναμένω ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στην Betshop.gr
Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ @@ over 2,5 και γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (Betshop.gr)

Προβλέψεις στοιχήματος Κυριακής

  • Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (stoiximan.gr)
  • Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννενα @@ γκολ γκολ σε απόδοση (Goalbet.gr)
  • Μπέτις – Μπαρτσελόνα @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,65 (Vistabet.gr)
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ @@ over 2,5 και γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση