» » » » » » » Με την δύναμη της έδρας στο Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Με την δύναμη της έδρας στο Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός στην Σούπερ Λιγκ

Για το πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ στην Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί το ματς Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για τους στόχους που έχουν θέσει.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από την Ξάνθη και τον Πανιώνιο, αν κερδίσει σήμερα θα ανέβει πάλι στην δεύτερη θέση, ο συνολικός απολογισμός του είναι 8-6-3 και γκολ 21 υπέρ και 11 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε άλλη μία μέτρια εμφάνιση εκτός έδρας, όπου έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 στην Κέρκυρα, προηγήθηκε με τον Μπέργκ, αλλά πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών η Κέρκυρα έφερε το ματς στα ίσια, στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν του βαθμούς.
Ο Παναθηναϊκός στα οχτώ πρόσφατα ματς έχει μόνο μία ήττα, στα επτά από αυτά ήταν με under 2,5 και τα έξι με no goal. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11 στα 17 under 2,5 και το ίδιο απολογισμό σε no goal. Στην Λεωφόρο έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 14 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Μετά τον Ολυμπιακό διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με 11 γκολ παθητικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, Γουακάσο και Εμποκού είναι στο Κόπα Άφρικα, ο Κουλιμπαλί έχει επιστρέψει αλλά είναι εκτός, τραυματίες είναι Λέτο, Κουρμπέλης και Χούλτ μένοντας εκτός αποστολής, η αποστολή έχει ακριβώς 18 διαθέσιμους παίκτες μαζί με τους Μίγγος και Χατζηγιοβάνης από την ακαδημία.
Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς, όσους η Βέροια και ένα παραπάνω από τον τελευταίο Ηρακλή, το συνολικό ρεκόρ του είναι 3-4-10 και γκολ 13 υπέρ και 32 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ατρόμητο και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει έναν βαθμό με την ισοπαλία 1-1. Πάλι έκανε μέτριο παιχνίδι και είναι σημαντικό που κατάφερε να σκοράρει και να πάρει έναν βαθμό. Μεσοβδόμαδα έχασε από την ΑΕΚ για τον κύπελλο, έπαιξε με πολλές αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση.
Πριν την ισοπαλία με τον Ατρόμητο είχε επτά συνεχείς ήττες, όπου σε αυτά τα οχτώ ματς σκόραρε μόλις δύο φορές και δέχτηκε συνολικά 21 γκολ. Μακριά από το γήπεδο του, είναι κάκιστος, σε οχτώ ματς έχει επτά ήττες και μόνο μία ισοπαλία με γκολ 2 υπέρ και 19 κατά. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα έχει πρόβλημα στο τέλος να παραμείνει στην κατηγορία. Παραμένουν εκτός λόγω Κόπα Άφρικα οι μέσοι Ζεζίνιο και Τόνι Σίλβα, ο τραυματίας μέσος Καραμπουέ και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών οι δύο βασικοί αμυντικοί  Μουλόπουλος και Μιλιάζες.
Πάμε στοίχημα Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Ο Λεβαδειακός είναι εκτός φόρμας εδώ και καιρό, παρόλο όμως που οι δύο ομάδες έχουν απουσίες σήμερα, αναμένω ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί την έδρα του και την ποιότητα των παικτών του και να πάρει μία εύκολη νίκη, ο άσσο συ συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στον stoiximan.gr.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση