» » » » » » » Όλα ανοικτά στην ματσάρα Λίβερπουλ – Τσέλσι

Όλα ανοικτά στην ματσάρα Λίβερπουλ – Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ

Για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, που διεξάγεται μεσοβδόμαδα, θα πραγματοποιηθεί μία ματσάρα Λίβερπουλ – Τσέλσι, όπου αν η Τσέλσι φύγει νικήτρια θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 45 βαθμούς, δέκα πίσω από την Τσελσι με συνολικό απολογισμό 13-6-3 και γκολ 51 υπέρ και 27 κατά. Δεν είναι στα καλύτερα της τελευταία, την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Σαουθάμπτον, αφού ηττήθηκε με 0-1, ενώ το Σάββατο αντιμετώπισε την Γούλβς για το κύπελλο Αγγλίας και βίωσε άλλον έναν αποκλεισμό αφού ηττήθηκε πάλι με 1-2, δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα, δύο ισοπαλίες και μία ήττα την τελευταία αγωνιστική από την Σουόνσι με τελικό σκορ 2-3, με ανατροπή στο σκορ μάλιστα.
Στο γήπεδο της έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 28-10, επιθετικά είναι πολύ καλή, αλλά πληρώνει τα αμυντικά της κενά και δεν μπορεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 51 γκολ ενεργητικό. Συνολικά έχει 14 στα 22 over 2,5 και 15 στα 22 γκολ γκολ, ενώ εντός έδρας έχει 7 στα 10 over 2,5 και γκολ γκολ. Ο Κλοπ έχει κάποιους αμφίβολους αλλά λογικά θα παίξουν, ενώ ο πολύτιμος επιθετικός Μανέ που έχει 9 γκολ σε 19 συμμετοχές, επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα με ιδιωτική πτήση της ομάδας.
Η Τσέλσι έχει βρεθεί στην πρώτη θέση και δεν λέει να πέσει από εκεί, έχει 55 βαθμούς, οχτώ παραπάνω βαθμούς από την δεύτερη Άρσεναλ και με συνολικό απολογισμό 18-1-3 και γκολ 47 υπέρ και 15 κατά. Για το κύπελλο Αγγλίας πέρασε την Μπρέντφορντ με τελικό σκορ 4-0, όπου αγωνίστηκε με κάποιους αναπληρωματικούς. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-0 επί της Χαλ.
Στα οχτώ τελευταία ματς έχει επτά νίκες και έχει ηττηθεί μόνο από την Τότεναμ εκτός έδρας με σκορ 2-0. Εκτός έδρας έχει οχτώ νίκες και μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 17-9. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 15 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται κάτω από ένα γκολ ανά ματς. Συνολικά έχει 14 στα 22 over 2,5 και 15 στα 22 no goal. Ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Προγνωστικά Λίβερπουλ – Τσέλσι: Θα γίνει μάχη, η Λίβερπουλ αν χάσει θα μείνει πίσω ενώ η Τσέλσι επιθυμεί να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, το παιχνίδι της Λίβερπουλ ευνοεί τα πολλά γκολ, οι δύο ομάδες σκοράρουν με άνεση και μπορούν να σκοράρουν και οι δύο σήμερα, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,80 στον stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση