» » » » » » Μάχη εσχάτων Ίντερ – Λάτσιο για τα ημιτελικά

Μάχη εσχάτων Ίντερ – Λάτσιο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας

Για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας θα μονομαχήσουν Ίντερ – Λάτσιο, σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση που θα δώσει μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού σε μία ομάδα. Στα ημιτελικά είναι πολύ πιθανόν να συναντήσουν την Ρόμα που παίζει με την αδύναμη Τσεζένα.
Η Ίντερ στο πρωτάθλημα πλέον έχει ανέβει στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς, δύο πάνω από την σημερινή αντίπαλο της και τρεις πίσω από την τρίτη Νάπολι, μία θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 13-3-6 και γκολ 37 υπέρ και 23 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την, πριν τρεις μέρες με σκορ 3-0 την ουραγό Πεσκάρα, δεν απειλήθηκε καθόλου και το σκορ το πρώτο μέρος ήταν 2-0.
Προέρχεται από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εννιά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, που της έχουν δώσει το δικαίωμα να κάνει όνειρα εξόδου στην Ευρώπη. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 25-9. Σκοράρει με άνεση για αυτό το λόγο έχει 14 στα 22 over 2,5 και 8 στα 11 over 2,5 στη γήπεδο της. Δεν αναμένονται  τεράστιες αλλαγές από τον Πιόλι που αναμένεται να παίξει με βασικούς.
Από την άλλη η Λάτσιο είναι στην πέμπτη θέση με 40 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την έκτη θέση, έχοντας συνολικό απολογισμό 12-4-6 και γκολ 35 υπέρ και 25 κατά. Την τελευταία αγωνιστική, τo Σάββατο αγωνίστηκε με την Κίεβο εντός έδρας, όπου ηττήθηκε με 0-1, με γκολ στο τέλος, αδικείται από την ήττα, διότι έκανε πολλές φάσεις και δεν μπόρεσε να σκοράρει είναι ενδεικτικό ότι είχε 26 τελικές προσπάθειες για γκολ.
Προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τρίτη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 14-15. Τα αποτελέσματα της στα γκολ είναι μοιρασμένα. Αναμένεται και αυτή να παίξει με την βασική ομάδα, εδώ που έφτασε δεν μπορεί να αφήσει τον θεσμό.
Προγνωστικά στοιχήματος Ίντερ – Λάτσιο: Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με βασικούς και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, θα ακολουθήσω το μομέντουμ της Ίντερ και θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 2,00 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση