» » » » » » » Μονομαχία με λίγα γκολ το Ξάνθη – ΑΕΚ

Μονομαχία με λίγα γκολ το Ξάνθη – ΑΕΚ για την Σούπερ Λιγκ

Για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στην Ξάνθη θα γίνει η αναμέτρηση Ξάνθη – ΑΕΚ, που αναμένω να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, με την γηπεδούχο να είναι ασταμάτητη ενώ η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο της να είναι ανανεωμένη.
Η Ξάνθη κάνει εκπληκτική πορεία φέτος, είναι δίκαια στην δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με τον Πανιώνιο στους 31 βαθμούς, έχοντας συνολικό απολογισμό 9-4-4 και γκολ 22 υπέρ και 16 κατά. Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αγωνίζεται με σπασμένα φρένα, έχει χάσει μόνο δύο φορές από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο Καραϊσκάκη με πολλές απουσίες βασικών παικτών της και ηττήθηκε με 2-0, αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Μέσα στην εβδομάδα έπαιξε των πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ και πήρε το προβάδισμα με σκορ 1-0.
Στα οχτώ τελευταία ματς έχει έξι νίκες και δύο ήττες, αυτές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 14 φορές και δέχτεί μόλις έξι τέρματα. Στην έδρα της έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 9-6. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11 στα 17 under 2,5 και το ίδιο no goal, ενώ στο γήπεδο της έχει 6 στα 8 under 2,5 και το ίδιο no goal. Αυτή την φορά επιστρέφουν οι τιμωρημένοι βασικοί Λισγάρας, Γούνες (12 γκολ) Ντε Λούκας και Φλίσκας, οπότε θα παραταχθεί ότι καλύτερο διαθέτει.
Από την άλλη η ΑΕΚ έχει βρεθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 6-7-4 και γκολ 25 υπέρ και 16 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης και μετά από μία καλή εμφάνιση μετά από καιρό πήρε την νίκη με τελικό σκορ 2-0. Σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο της. Μεσοβδόμαδα έδωσε τον εξ΄αναβολής αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, όπου πάλι κέρδισε με σκορ 0-1, έπαιξε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να αλλάζει την ΑΕΚ, δίνοντας της μία δυναμική και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Μακριά από το ΟΑΚΑ δεν τα πηγαίνει καλά, έχει μόνο δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 9-12. Αν θέλει να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει τα αποτελέσματα. Η νίκη της προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη μετά από πέντε ματ χωρίς νίκη. Τα αποτελέσματα της σε γκολ είναι μοιρασμένα. Για άλλη μία φορά εκτός παραμένουν οι Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, ενώ ίωση έχει ο Βάργκας.
Προγνωστικά στοιχήματος Ξάνθη – ΑΕΚ: Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και να γίνει μάχη για τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και θα δώσουν βάρος στην άμυνα τους έτσι αναμένω να έχουμε λίγα γκολ και θα προτείνω το under 2,5 σε απόδοση 1,47 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση