» » » » » » » » Προγνωστικά με μάχες σε όλα τα μέτωπα

Προγνωστικά με μάχες σε όλα τα μέτωπα το Σάββατο 28/01/2017

Καλημέρα σας, άλλο ένα δύσκολο διήμερο έχουμε μπροστά μας, με τις επιλογές μας να είναι δύσκολες. Σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι χαμηλής ποιότητας, στην Αγγλία έχουμε κύπελλο, ενώ στα υπόλοιπα πρωταθλήματα τα ματς δεν μας εμπνέουν καθόλου αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα σημερινά προγνωστικά θα ασχοληθώ με την Σούπερ Λιγκ που είναι πιο κοντά μας και ένα παιχνίδι από την Σέριε Α, καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Μονομαχία παραμονής Ηρακλής – Λάρισα

Για την Σούπερ Λιγκ διεξάγεται η αναμέτρηση Ηρακλής – Λάρισα, με τις δύο ομάδες να έχουν στο μυαλό τους την παραμονή και μόνο αυτή την περίοδο. Ο Ηρακλής βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και απολογισμό 2-5-9 και γκολ 13-24, η Λάρισα, από την άλλη μεριά είναι στην 13η θέση με 15 βαθμούς, δύο πάνω από τις δύο θέσεις του υποβιβασμού, ο συνολικός απολογισμός του είναι 3-6-7 και γκολ 15-22.
Ο Ηρακλής την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε, μετά από πέντε ματς χωρίς ήττα, εκτός έδρας την Βέροια με 0-2 και πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίδες βαθμολογική ανάσα.
Η Λάρισα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, ενώ στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει μόνο μία νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν 9 στα 16 under 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα και διαθέτουν από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία, σκοράρουν κάτω από ένα γκολ ανά ματς.
Προγνωστικά Ηρακλής – Λάρισα: Καμία ομάδα δεν θέλει να φύγει από το γήπεδο σήμερα ηττημένη, αναμένω να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και προσηλωμένες στην άμυνα, περιμένω πολύ λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,45 στην Sportingbet.gr

Δυνατές επιθετικά Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος

Στην Τρίπολη θα γίνεται η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που μπορεί να έχει πολλά γκολ. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 10η θέση με 19 βαθμούς, στο 6 από τον υποβιβασμό, ενώ ο Πανιωνιος είναι στην δεύτερη θέση με 31 βαθμούς, μαζί με την Ξάνθη, με απολογισμό 9-4-4 και γκολ 23-13.
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από τρία ματς, ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κάνοντας μία πολύ κακή εμφάνιση με 2-0, ενώ ο Πανιώνιος συνέχισε την καλή πορεία του με νίκη στην Νέα Σμύρνη επί του Παναιτωλικού με το ίδιο σκορ.
Ο Πανιώνιος στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει μόνο μία ήττα, πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.
Προγνωστικά Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Στην Τρίπολη σήμερα, αναμένω οι δύο ομάδες να μας δώσουν έναν όμορφο ματς με πολλά γκολ, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,20 στον stoiximan.gr, απόδοση με αξία.

Επιστρέφει στις νίκες η Λάτσιο

Για την Σερίε Α υπάρχει η αναμέτρηση Λάτσιο – Κιέβο, με την γηπεδούχο να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Η Λάτσιο είναι στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς και απολογισμό 12-4-5 και γκολ 35 υπέρ και 24 κατά. Η Κίεβο είναι στην 13η θέση με 25 βαθμούς, με μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και ρεκόρ 7-4-10 και γκολ 21-30.
Η Λάτσιο εντός έδρας  στα επτά τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα από την Ρόμα, συνολικά έχει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 21-9. Η Κίεβο είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετράει τέσσερις συνεχείς ήττες, δεχόμενη σε αυτά τα παιχνίδια 13 τέρματα, δηλαδή πάνω από τρία ανά ματς.
Προγνωστικά Λάτσιο – Κιέβο: Η Λάτσιο από την αρχή της σεζόν έχει δείξει μία σταθερότητα και δεν χάνει από τις ομάδες που είναι χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, σήμερα με την βοήθεια της έδρας αναμένω να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Κιέβο και να επιστρέψει στις νίκες, θα συνδυάσω τον άσσο με το over 1,5 σε απόδοση 1,90 στην betshop.gr.

Προγνωστικά για το πάμε στοίχημα

  • Ηρακλής – Λάρισα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (Sportingbet.gr)
  • Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,20 (Stoiximan.gr)
  • Λάτσιο – Κιέβο @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,90 (betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση