» » » » » » » Για μία θέση στον τελικό Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Χαλ

Για μία θέση στον τελικό Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Χαλ στον ημιτελικό Λιγκ Καπ

Για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας σήμερα γίνεται η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Χαλ, ο ημιτελικός είναι διπλός αγώνας, όπου ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μόνο στο ενδεχόμενο παράτασης.
Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το εισιτήριο για τους “32” του κυπέλλου Αγγλίας, με το άνετο 4-0 επί της Ρέντινγκ. Αγωνίστηκε με κάποιους αναπληρωματικούς, όμως όσοι έπαιξαν απέδωσαν καλά και πήραν εύκολα την νίκη – πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα η Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς και συνολικός απολογισμό 11-6-3 και γκολ 31 υπέρ και 19 κατά. Προέρχεται από σερί οχτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αν συνεχίσει έτσι και στο μέλλον θα διεκδικήσει με αξιώσεις τουλάχιστον μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι της χώρας με τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς του κόντρα στη Χαλ, έτσι αναμένεται να επιστρέψουν οι Ιμπραΐμοβιτς, Πογκμπά, Ντε Χέα. Δύσκολα οι Ρόχο (12 συμ.), Σο (7 συμ.), στο Κόπα Άφρικα ο Μπεγί (12 συμ.).
Από την άλλη η Χαλ στο πρωτάθλημα βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και απολογισμό 3-4-13 και γκολ 17 υπέρ και 44 κατά. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακό Μάρκο Σίλβα είναι ο νέος κόουτς, στο ντεμπούτο του μετά από μια σκληρή μάχη με τη Σουόνσι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, όποια ομάδα να σκόραρε θα έπαιρνε την πρόκριση, αυτό το κατάφερε η Χαλ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε βασικούς κόντρα στη Σουόνσι, το ίδιο αναμένεται να κάνει και τώρα, παρότι ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι με την Μπόρνμουθ. Στο Κόπα Άφρικα βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες τους οι Μποκανί (φορ, 9 συμ.), Ελμοχαμαντί (μπακ-χαφ, 19 συμ.), ενώ τραυματίας είναι ο στόπερ Ντέιβις (20 συμ.), αμφίβολοι οι επίσης στόπερ Ντόσον (12 συμ./ 3 γκολ), Μαγκουάιρ (13 συμ.), δεν αποκλείεται να καλυφθεί με αλχημείες το κενό στο κέντρο της άμυνας.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Χαλ: Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά, αφού έχει και τον επαναληπτικό, παρόλα αυτά η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι καλύτερη ομάδα με ποιότητα, είναι σε φόρμα και θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση, η Χαλ έχει να λύσει πολλά θέματα με τον νέο κόουτς, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό under 3,5 σε απόδοση 2,00 στον stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση