Επιλογή στοιχηματικής εταιρίας και στοιχηματων

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνεισφέρουν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό φορολογικών εσόδων κάθε χρόνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων συνεισφέρουν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό φορολογικών εσόδων κάθε χρόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη χώρα μας είναι ο ΟΠΑΠ αλλά χωρίς να παρέχει online στοιχηματισμό, ενώ υπάρχουν αρκετές εταιρείες στο διαδίκτυο που παρέχουν τις υπηρεσίες τους με επίσημη κρατική άδεια, οπότε η επιλογή στοιχηματικής εταιρίας είναι πολύ σημαντική. Οι λόγοι που πρέπει να ακολουθεί ένας παίχτης μια νόμιμη εταιρεία είναι αρκετοί αλλά πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια του, η οποία σχετίζεται με την περιουσία του και την ψυχική του υγεία.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο παράνομο στοίχημα και το πρόβλημα εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, η παραοικονομία  του παράνομου τζόγου είναι αξίας άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Υπάρχουν πολλές νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων και έτσι δεν υπάρχει λόγος ένας παίχτης να επιλέξει μια εταιρεία που ασχολείται με τον παράνομο τζόγο, αφού τα συστήματα της δεν είναι ελεγμένα από καμία αρχή.

Πλεονέκτημα για τον online στοιχηματισμό

Επιλέγοντας να διασκεδάσετε μέσω των εταιρειών στοιχημάτων θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία αφορολόγητων αποδόσεων για αθλητικά γεγονότα, πλεονέκτημα πολύ σημαντικό για τον online στοιχηματισμό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια εταιρεία στοιχημάτων διαθέτει υπηρεσίες καζίνο καθώς και επιτρέπει στους πελάτες της να τοποθετούν τα στοιχήματα σε τους σε πραγματικό χρόνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν στοιχήματα όλο το 24ωρο σε διάφορα αθλήματα, όπως τένις, βόλλευ, μπάσκετ, τα οποία είναι γνωστά και για την ευκολία του παίχτη να κάνει trading.
Πολλοί παίχτες ανησυχούν για τα χρήματα τους και για το αν θα μπορέσουν να τα εξαργυρώσουν στην περίπτωση που αποκτήσουν κέρδη στην πλατφόρμα της εταιρείας στοιχημάτων. Δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί η διαδικασία της ανάληψης την στιγμή που εσείς έχετε επιλέξει μια εταιρεία με κύρος, πείρα στο χώρο και πάνω απ’ όλα με κρατική αδειοδότηση. Σίγουρα υπάρχουν και εταιρείες στοιχημάτων  που έχουν διακόψει την δραστηριότητα τους χωρίς αυτό το γεγονός να υποβαθμίζει την φερεγγυότητά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Betfair, η οποία είχε το πιο γνωστό ανταλλακτήριο στοιχημάτων και σήμερα δεν δέχεται παίχτες από την ελληνικό κράτος, αλλά η φήμη της παγκοσμίως είναι εξαιρετική.

Σχεδιασμός online στοιχηματισμού

Το online στοίχημα εκτός από μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών αθλημάτων προσφέρει επίσης πολλές διαφορετικές επιλογές όσον αφορά τα είδη στοιχημάτων που μπορείτε να τοποθετήσετε. Εάν έχετε ελέγξει τα είδη στοιχημάτων που προσφέρονται από τις εταιρείες αυτές, θα βρείτε μια μεγάλη λίστα στοιχημάτων. Ενδεικτικά έχετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε: νίκη μιας ομάδας(το κλασικό) ,live στοίχημα , Ασιατικό χάντικαπ, ποιος κάνει το πρώτο κόρνερ, φαουλ, καρτα, γκολ και πολλαπλά στοιχήματα παρολί, που δεν έχουν τέλος. Έτσι μπορείτε να παίζετε τον τύπο στοιχήματος που σας ταιριάζει πιο πολύ και να κερδίζετε, πάντα με τον απαραίτητο προγραμματισμό, χρήματα.
Πολλοί bookers λένε ότι το στοίχημα είναι μια επένδυση γι’ αυτούς που το γνωρίζουνε, και αν αναζητήσει κάποιος τις τεχνικές που ακολουθούν οι μεγάλοι παίχτες θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχουνε δίκαιο. Πολλές τεχνικές είναι ίδιες με αυτές που ακολουθούν χρηματιστές και επενδυτικοί σύμβουλοι, όπως είναι το Arbitrage. Πριν όμως φτάσετε στον σχεδιασμό του παιχνιδιού σας θα πρέπει να έχετε μια καλή συνεργασία με μια εταιρεία στοιχήματος και σωστή επιλογή στοιχηματικής εταιρίας. Επιλέγοντας μια αξιόπιστη εταιρεία θα είστε σε θέση να στοιχηματίσετε σχεδόν σε κάθε άθλημα που μπορείτε να σκεφτείτε και θα εκπλαγείτε με την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση