» » » » » » » » Επιστροφή στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός – Κέρκυρα

Επιστροφή στην Λεωφόρο Παναθηναϊκός – Κέρκυρα για την Σούπερ Λιγκ

Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κλείνει στην Λεωφόρο με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κέρκυρα, με τον γηπεδούχο να επιστρέφει στην έδρα του μετά από τρεις αγώνες μακριά από αυτή.
Ο Παναθηναϊκός έχει πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και αν κερδίσει σήμερα θα πιάσει τον Πανιώνιο και την Ξάνθη στους 25, ο συνολικός απολογισμός του είναι 6-4-3 και γκολ 17 υπέρ και 9 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική έπεσε θύμα έκπληξης στα Χανιά, όπου έχασε από τον Πλατανιά με 1-0. Το ματς είχε λίγες φάσεις και ήταν κλειστό με λίγες τελικές για γκολ, ο Πλατανιάς έκλεισε καλά τον κακό Παναθηναϊκό, κατάφερε να σκοράρει και να πάρει μία σημαντική νίκη για την συνέχεια. » Ήταν μία πολύ κακή εικόνα που δεν την περίμενα. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, η νίκη του ήταν δίκαιη γιατί οι παίκτες του έμπαιναν πιο αποφασιστικά στις μονομαχίες και έδειξαν να το θέλουν περισσότερο» σχολίασε ο απογοητευμένος Ουζουνίδης.
Στα τέσσερα ματς που έχει δώσει με τον Ουζουνίδη στον πάγκο του, κέρδισε τα δύο πρώτα, αλλά στα δύο τελευταία έμεινε στην ισοπαλία με την Λάρισα και ηττήθηκε στα Χανιά, όλα αυτά τα παιχνίδια ήταν με under 2,5. Μάλιστα στα οχτώ τελευταία ματς μόνο το ένα ήταν με πάνω από τρία γκολ. Στην Λεωφόρο έχει τέσσερις νίκες, έχει χάσει μόνο από την Ξάνθη, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς,ενώ στα τρία από τα πέντε δεν δέχτηκε κάποιο γκολ.
Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση ο βασικός μεσοεπιθετικός Ιμπάρμπο, ο βασικός μπακ Κουλιμπαλί, ο αναπληρωματικός εξτρέμ Εμποκού, ο ενίοτε βασικός χαφ Γουακάσο, ο βασικός χαφ Ζέκα και ο παγκίτης στόπερ Σάμπα. Στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Τελάντερ καθώς ο βασικός στόπερ Μολέδο εξέτισε όπως και ο Ρέις που δεν έπεισε, έτσι στα αμυντικά χαφ θα βρεθούν οι Λουντ και Κουρμπέλης.
Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, το συνολικό ρεκόρ της είναι 3-4-6 και γκολ 9 υπέρ και 16 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ατρόμητο, μένοντας στο 1-1, όπου τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και έγιναν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.» Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη εβδομάδα και, ειδικά, ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, μιας κι αρκετά παιδιά προσβλήθηκαν από ίωση, γαστρεντερίτιδα, γι’ αυτό λέω ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, η ισοπαλία για μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα» σχολίασε ο Γρηγορίου.
Η Κέρκυρα προέρχεται από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αγωνιζόμενη με τους πρωτοπόρους. Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την Κέρκυρα (0-3-2) η οποία είχε πάντως πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε αυτό το διάστημα αντιμετωπίζοντας τους τρεις μεγάλους, Πανιώνιο και Ατρόμητο. Στηρίζεται στην έδρα της για να μαζέψει βαθμούς εκεί που έχει πάρει τους 11 από τους 13 βαθμούς, μακριά από το νησί δεν έχει νίκη αλλά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, όπου έχει σκοράρει μόνο μία φορά και δεχτεί επτά τέρματα. Συνολικά έχει 10 στα 13 under 2,5.
Δύο αλλά σημαντικές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Γρηγορίου, τραυματίστηκε στο προηγούμενο ο βασικός εσχάτως μέσος Νίκιτς ενώ θα απουσιάσει και το σημείο αναφοράς της Κέρκυρας επιθετικά, ο φορ και πρώτος της σκόρερ Τουράμ (4 γκολ) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο.
Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Κέρκυρα: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου καλά στα τελευταία ματς, αλλά με την βοήθεια της έδρας του μπορεί να εκμεταλλευτεί τοις αδυναμίες και τις απουσίες της Κέρκυρα και να πάρει την νίκη, επειδή οι δύο ομάδες κάνουν κλειστά παιχνίδια, θα συνδυάσω τον άσσο με το under 3,5 σε απόδοση 1,83 στον stoiximan.gr, απόδοση που αξίζει να είναι στο παιχνίδι μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση