Παιχνίδι με γκολ το Οσασούνα – Βαλένθια που κλείνει την αγωνιστική

Η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζίον κλείνει με την αναμέτρηση Οσασούνα – Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να είναι κατώτερες των περιστάσεων και θέλουν βαθμούς για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Οσασούνα βρίσκεται καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις επτά βαθμούς, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την σωτηρία, έχοντας συνολικό απολογισμό 1-4-11 και γκολ 13 υπέρ και 34 κατά. Με το αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά η Οσασούνα, αφού ηττήθηκε με 0-3 απ’ την Εϊμπάρ στην πρώτη αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου. Η Εϊμπαρ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαίως πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει βαθμούς και να εκμεταλλευτεί την έδρα της κυρίως. Δεν έχει νίκη ακόμα μπροστά στο κοινό της, σε οχτώ ματς έχει δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και δεχτεί 15 τέρματα. Η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική, διότι η διαφορά από την Βαλένθια είναι στους πέντε βαθμούς. Τα πέντε από τα έξι πρόσφατα ματς στην έδρα της ήταν με πάνω από τρία γκολ. Αμφίβολος ο Ντε Λα Κουέβας (μέσος, 14 συμ.), αρκετοί μακροχρόνιοι τραυματίες.
Η Βαλένθια κάνει μία απογοητευτική πορεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 12 βαθμούς και αν δεν συνέλθει θα έχει πρόβλημα στο τέλος, μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 3-3-9 και γκολ 21-29. Για ακόμα μία φορά ήταν κακή, ηττήθηκε με 1-4 από την Θέλτα για το κύπελλο, ήδη πριν την συμπλήρωση του 20λέπτου το σκορ ήταν 0-3. Στο «Μεστάγια» οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες και ο υπηρεσιακός τεχνικός Βόρο δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα.
Η κατρακύλα καλά κρατεί και στο πρωτάθλημα για τις «νυχτερίδες», εκεί όπου δεν έχουν νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, έχουν τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Βόρο, μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση μετά την αποχώρηση του Πραντέλι. Μακριά από την έδρα της έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, σε αυτά τα ματς έχει μεγάλα σκορ, επτά στα οχτώ ήταν goal goal τα έξι ήταν με συνδυασμό goal goal και over 2,5. Τιμωρημένος είναι ο Κανσέλο (μπακ, 15 συμ.), τραυματίας ο Γκαράι (στόπερ, 8 συμ./1 γκολ), αμφίβολος ο Μανγκαλά (στόπερ, 11 συμ.), ενώ στο Κόπα Άφρικα είναι ο Αμπντενούρ (στόπερ, 8 συμ.).
Προβλέψεις στοιχήματος Οσασούνα – Βαλένθια: Οι δύο ομάδες ουσιαστικά αποκλείστηκαν από την συνέχεια του κυπέλλου, έτσι μπορούν να ρίξουν το βάρος τους στο πρωτάθλημα που καίγονται για βαθμούς, θα γίνει μάχη, στα τελευταία ματς κάνουν μεγάλα σκορ και σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση