» » » » » » » Σκορ εκατέρωθεν στο Λίβερπουλ – Τότεναμ

Σκορ εκατέρωθεν στο Άνφίλντ για το Λίβερπουλ – Τότεναμ

Για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφλιντ θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των ημερών Λίβερπουλ – Τότεναμ,με τις δύο ομάδες να είναι ψηλά και κοντά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να πέσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και 13 πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, έχοντας συνολικό απολογισμό 13-7-4 και γκολ 52 υπέρ και 30 κατά. Τις τελευταίες μέρες θα έχει καταστρέψει όλα, αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ, από το κύπελλο Αγγλίας και προέρχεται αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο ματς έκανε πάλι μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε από την ουραγό Χαλ με 2-0, είχε μία ανούσια υπεροχή και ουσιαστικά δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλο της.
Προέρχεται από πέντε ματς χωρίς νίκη, σε αυτά τα ματς έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, στο γήπεδο της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 29-11. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 16 στα 24 γκολ γκολ και 8 στα 11 γκολ γκολ εντός έδρας. Μαζί με την Άρσεναλ διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 552 τέρματα, αλλά η άμυνα της, την πληγώνει πολλές φορές ανεπανόρθωτα. Οι δύο αμυντικοί Κλάβαν και Λόβρεν είναι αμφίβολοι και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η σημερινή τους συμμετοχή.
Από την άλλη η Τότεναμ έχει μία σταθερότητα φέτος, έχει εκμεταλλευτεί τις γκέλες των άλλων ομάδων και έχει βρεθεί μόνη δεύτερη με 50 βαθμούς, εννιά πίσω από την κορυφή και απολογισμό 14-8-2 και γκολ 46 υπέρ και 16 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε την Μίντλεσμπρο, όπου πήρε την νίκη με τελικό σκορ 1-0 με γκολ από πέναλτι, η εμφάνιση της δεν ήταν πολύ καλή, αλλά αρκετή για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα είναι αήττητη με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σε αυτά τα ματς μόλις πέντε γκολ. Μακριά από το Λονδίνο έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 20 υπέρ και 11 κατά. Συνολικά τα γκολ γκολ είναι απόλυτα μοιρασμένα, εκτός έδρας όμως έχει 8 στα 12 γκολ γκολ. Σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Ρόουζ με 18 συμμετοχές και ο Βερτόνχεν με 20 συμμετοχές.
Πρόταση πάμε στοίχημα Λίβερπουλ – Τότεναμ: Αναμένεται δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και σήμερα αναμένω να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στον stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση