» » » » » » » Το ζευγάρι του τελικού Αλαβές – Μπαρτσελόνα

Το ζευγάρι του τελικού Αλαβές – Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα θα γίνει η αναμέτρηση Αλαβές – Μπαρτσελόνα, που θα είναι και το ζευγάρι του τελικού που θα γίνει τον Μαϊο, μετά τις προκρίσεις που πήρα μεσοβδόμαδα στους ημιτελικούς.
Η Αλαβές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, με 14 βαθμούς απόσταση από την γραμμή του υποβιβασμού και συνολικό απολογισμό 6-9-6 και γκολ 21 υπέρ και 22 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική μετά από μία καλή και παραγωγική εμφάνιση πέρασε με διπλό από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν με σκορ 2-4. Μεσοβδόμαδα πήρε μεγάλη πρόκριση τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, επί της Θέλτα, μετά το 0-0 του πρώτου ματς, της αρκούσε ένα γκολ για να γράψει ιστορία, αυτό έγινε λίγο πριν το τέλος του ματς με τον Μέντεθ, βασίστηκε στην δυνατή της άμυνα για να φτάσει στον μεγάλο τελικό.
Όσο δύσκολα χάνει, τόσο δύσκολα κερδίζει στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει μία ήττα, δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες, είναι άλλωστε η ομάδα με τα περισσότερα ισόπαλα αποτελέσματα. Μετά τις μεγάλες ομάδες διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή με μόλις 22 γκολ παθητικό σε 21 ματς. Στην έδρα της σε 10 ματς έχει έξι ισοπαλίες και από δύο νίκες και ήττες με γκολ 9-10. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 21 under 2,5 και 7 στα 10 under 2,5 εντός έδρας.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 45 βαθμούς, έναν πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης που όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, ο συνολικός απολογισμός της είναι 13-6-2 και γκολ 55 υπέρ και 18 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Καμπ Νου με 3-0. Μεσοβδόμαδα, απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα αντιμετωπίσει την σημερινή αντίπαλο της στον τελικό. Η πρόκριση δεν ήταν εύκολη, το πρώτο ματς είχε κερδίσει με 1-2, στο δεύτερο προηγήθηκε με 1-0, η Ατλέτικο έχασε πέναλτι και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος, η Μπαρτσελόνα έμεινε με 9 παίκτες και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά για να μην οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση.
Δεν φαίνεται να είναι η Μπαρτσελόνα των προηγούμενων ετών που κέρδισε εύκολα τα περισσότερα ματς, στα οχτώ πιο πρόσφατα έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μακριά από την Βαρκελώνη έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 29-11. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 55 γκολ και την τρίτη καλύτερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 21 over 2,5 7 στα 11 over 2,5 εκτός έδρας. Σήμερα, δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Αλαβές – Μπαρτσελόνα: Η Αλαβές έχει επιτύχει κάτι πολύ σημαντικό με την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου, μεσοβδόμαδα τα έδωσε για αυτή την πρόκριση και πιστεύω ότι σήμερα θα είναι άδεια και δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί, αντίθετα η Μπαρτσελόνα είναι πολύ έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις, αναμένω η Μπαρτσελόνα να έχει μία εύκολη μέρα στην έδρα της Αλαβές,  το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,90 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση