Όμορφο παιχνίδι Χέρτα – Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα

Μία πολύ όμορφη αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα είναι το Χέρτα – Μπάγερν, αφού οι δύο ομάδες κάνουν μία σεζόν και το ματς αναμένεται αμφίρροπο.
Η Χέρτα βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση που δίνει θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 10-3-7 και γκολ 27 υπέρ και 23 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε άλλη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε από την Σάλκε με 2-0, δέχτηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Τελευταία δεν πατάει καλά, έχει μόνο τρεις νίκες και πέντε ήττες στα πιο πρόσφατα ματς, στην έδρα της όμως συνεχίζει να είναι ισχυρή με οχτώ νίκες και μόνο μία ήττα, έχοντας σκοράρει 16 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός Σίμπερ με 3 γκολ σε 18 συμμετοχές και ο αμυντικός Νάιζερ με 12 συμμετοχές.
Από την άλλη η Μπάγερν έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια να αποκτήσει διαφορά επτά βαθμών από την δεύτερη θέση και φαίνεται να μπορεί να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-4-1 και γκολ 45 υπέρ και 12 κατά. Την τελευταία αγωνιστική, κέρδισε δύσκολα την Ίνγκολσταστ με 0-2, σκοράροντας όμως προς το τέλος του ματς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ουσιαστικά βρίσκεται στην προημιτελική φάση, διότι επικράτησε στο γήπεδο της με 5-1 επί της Άρσεναλ, ήταν σίγουρα καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που μπόρεσε να κάνει η φιλοξενούμενη ήταν να φέρει το ματς στα ίσια προσωρινά.
Στα οχτώ τελευταία ματς έχει επτά νίκες και μία μόνο ισοπαλία, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς μόνο τέσσερα τέρματα. Μακριά από το κοινό της έχει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 18-7. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή και την καλύτερη άμυνα με  μόλις 12 τέρματα παθητικό. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ, Γνωστές οι απουσίες των Ριμπερί και Μπόατενγκ.
Προγνωστικά Χέρτα – Μπάγερν: Δεν θα είναι περίπατο για την Μπάγερν, η Χέρτα είναι καλή ομάδα και ειδικά στην έδρας της δεν χάνει, το προβάδισμα των δύο γκολ στην Χέρτα σε απόδοση 1,68 στην Vistabet.grείναι αρκετά πιθανό.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση