» » » » » » » Στο Καυτατζόγλειο Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Στο Καυτατζόγλειο Ηρακλής – ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής – ΠΑΟΚ, όπου οι δύο ομάδες έχουν διαφορά και αντίθετους στόχους στην κατηγορία.
Ο Ηρακλής ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό πάνω στην γραμμή του υποβιβασμού με 14 βαθμούς, δίνοντας τον δικό του αγώνα να παραμείνει στην κατηγορία, ο συνολικός απολογισμός του είναι 2-8-11 και γκολ 16 υπέρ και 31 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην Νέα Σμύρνη, όπου ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-0, έμεινε με δέκα παίκτες, δέχτηκε το γκολ και δεν μπόρεσε στην συνέχεια να αντιδράσει, πραγματοποιώντας ελάχιστες τελικές προσπάθειες για γκολ.
Προέρχεται από πέντε ματς χωρίς νίκη, έχει μόλις μία νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, εντός έδρας έχει μόνο μία νίκη, έξι ισόπαλα αποτελέσματα και τέσσερις ήττες με γκολ 11-14, συνολικά έχει μόνο δύο νίκες σε 21 ματς. Συνολικά τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, το μόνο αξιοπερίεργο είναι τα 9 στα 11 γκολ γκολ εντός έδρας. Δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα εκτός του τιμωρημένου αμυντικού Σαραμαντά που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 13-3-5 και γκολ 33 υπέρ και 13 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβεβαίωση την ανωτερότητα του αφού επιβλήθηκε της Βέροιας στην Τούμπα με 4-0, είχε την κατοχή και τις τελικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, απόλυτα δίκαια νίκη. Την περασμένη Πέμπτη είχε τον επαναληπτικό με την Σάλκε στην Γερμανία για το Γιουρόπα Λιγκ, παρόλο που είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, ειδικά στην άμυνα, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, το 1-1 ίσως τον αδικεί, αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά.
Είναι σε πολύ καλή φάση, μετά την άδικη ήττα από τον ΠΑΣ μετράει επτά νίκες και μόλις μια ισοπαλία στην Ξάνθη, αρκετά βελτιωμένος μακριά από την Τούμπα με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 13 υπέρ και μόλις 5 κατά. Μετά τον Ολυμπιακό έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, συνολικά στο πρωτάθλημα, λόγω της αμυντικής λειτουργίας έχει 16 στα 21 no goal και 9 στα 11 no goal εκτός έδρας. Έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι απόντες, παραμένει τραυματίας ο μέσος Κάνιας και το τιμωρημένος μέσος Σαχόφ
Προγνωστικά Ηρακλής – ΠΑΟΚ: Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία κλάση παραπάνω από τον αντίπαλο του, παρόλο που έχει καλή παράδοση στα πρόσφατα ματς που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σήμερα δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να αντισταθεί στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,40 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση