» » » » » » » Ολυμπιακός – Πανιώνιος στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – Πανιώνιος στο Καραϊσκάκη στο ματς κορυφής της Σούπερ Λιγκ

Στο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανιώνιος που αποτελεί παιχνίδι κορυφής, αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Σούπερ Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, δέκα πάνω από τον σημερινό αντίπαλο του και συνολικό απολογισμό 16-3-2 και γκολ 43 υπέρ και 10 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι, ήταν κακός, με λίγες φάσεις στην εστία της γηπεδούχου και με ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ η ΑΕΚ μπόρεσε να πάρει μία σημαντική νίκη από πολλές απόψεις. Την Πέμπτη έκανε μία μεστή εμφάνιση με πάθος και μπόρεσε να περάσει με 0-3 από την Άγκυρα και να πάρει την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την επίσης Τούρκικη Μπεσίκτας στις 7 Μαρτίου.
Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στις αρχές του πρωταθλήματος στην Λάρισα από την τοπική ομάδα. Πριν από αυτή την ήττα μέτραγε τέσσερις συνεχείς νίκες. Στο γήπεδο του έχει δέκα νίκες και μόνο μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 30 τέρματα και μόλις τέσσερα γκολ παθητικό. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα την κατηγορία. Εντός έδρας έχει 8 στα 11 over 2,5 με τα περισσότερα να είναι χωρίς να δεχτεί γκολ. Έχει πολύ καλή παράδοση όταν υποδέχεται τον Πανιώνιο, δεν έχει ήττα για 36 παιχνίδια, παρά μόνο δύο ισοπαλίες. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας οι αμυντικοί Μποτία και Φιγκέϊρας.
Ο Πανιώνιος συνεχίζει να παίζει εκπληκτικά, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το συνολικό του ρεκόρ είναι 12-5-4 και γκολ 28 υπέρ και 14 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον αδύναμο Ηρακλή, παίρνοντας άλλη μία νίκη με 1-0, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του αντιπάλου του.
Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα, μάλιστα στα οχτώ πιο πρόσφατα έχει μόλις μία ήττα και έξι νίκες, μακριά από την Νέα Σμύρνη είναι εξίσου εξαιρετικός με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 15-8. Συνολικά έχει 16 στα 21 under 2,5 και 8 στα 11 under 2,5 στο γήπεδο του. Για την σημερινή αναμέτρηση θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, τραυματίας είναι ο βασικός τερματοφύλακας Γιαννιώτης, ενώ την τιμωρία τους θα εκτίσουν ο βασικός αμυντικός Ρισβάνης και οι επιθετικοί Μπεν και Μασούντ που συνολικά οι τρεις παίκτες έχουν σκοράρει 13 φορές.
Πάμε στοίχημα Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Σίγουρα θα γίνει μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ειδικά αν δεν είχε απουσίες ο Πανιώνιος θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές στην άμυνα και δύσκολα δέχονται γκολ, ο Ολυμπιακός κουβαλάει και κούραση από το παιχνίδι και το ταξίδι της Πέμπτης, αναμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 2,08 στον stoiximan.gr, απόδοση που έχει αξία και μπορεί να παιχτεί άνετα, όποιος θέλει λιγότερο ρίσκο το under 3,5 είναι σε απόδοση 1,45.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση