Εύκολο βράδυ Μονακό – Μετς στην Λιγκ 1 Γαλλίας

Για την 25η αγωνιστική της Γαλλία στην Λιγκ 1 στο πριγκιπάτο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Μονακό – Μετς, με την γηπεδούχο να θέλει μόνο την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μονακό βρίσκεται στην πρώτη θέση με 55 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τους διώκτες της Νις και Παρι Σεν Ζερμέν και συνολικό απολογισμό 17-4-3 και γκολ 70 υπέρ και 23 κατά. Την περασμένη Τρίτη έκανε άλλο ένα διπλό στην έδρα της Μονπελιέ με σκορ 1-2, προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και απειλήθηκε πολλές φορές, μία μόνο φορά παραβιάστηκε η εστία της και μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στα έξι πιο πρόσφατα ματς έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν, στην έδρα της έχει δέκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 41-10. Διαθέτει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 70 γκολ, έχοντας πολλούς διαφορετικούς σκόρερ, σκοράρει περίπου τρία τέρματα ανά παιχνίδι μέσο όρο. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 20 στα 24 over 2,5 και 12 στα 12 over 2,5 εντός έδρας. Σήμερα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός Τζέμερσον, ενώ τραυματίες είναι ο αμυντικός Σιντιμπέ και ο επιθετικός Ζερμέν που έχει βρει δίχτυα οχτώ φορές.
Η Μετς από την άλλη βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ο συνολικός απολογισμός της είναι 8-5-10 και γκολ 24 υπέρ και 39 κατά. Την τελευταία αγωνιστική κέρδισε εντός έδρα την Ντιζόν, κάνοντας μια καλή εμφάνιση για τα δεδομένα τη, προηγήθηκε με 2-0 λίγο μετά από μία ώρα αγώνα, το μόνο που κατάφερε η αντίπαλο της ήταν να μειώσει σε 2-1.
Είναι καλά πρόσφατα, προέρχεται από τρεις νίκες στα 4 τελευταία, ενώ στα έξι τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα, μακριά από την έδρα της έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες με γκολ 7-17. Η άμυνα της έχει κάποια θέματα, είναι η τέταρτη χειρότερη στην κατηγορία με 39 γκολ παθητικό. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 23 over 2,5. Σήμερα δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μονακό – Μετς: Η διαφορά των δύο ομάδων είναι σχετικά μεγάλη, δεν πιστεύω η Μετς να μπορέσει να αντισταθεί στην Μονακό, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,60 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση