» » » » » Τρύπια δίχτυα στο Βέρντερ – Γκλάντμπαχ

Τρύπια δίχτυα στο Βέρντερ – Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα

Στην Μπουντεσλίγκα,  στη Βρέμη θα γίνει η αναμέτρηση Βέρντερ – Γκλάντμπαχ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή τους, ειδικά η γηπεδούχος και σίγουρα χρειάζονται βαθμούς για την συνέχεια.
Η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, έχει 16 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 4-4-11 και γκολ 24 υπέρ και 41 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, για άλλη μία φορά δεν τα κατάφερε εκτός έδρας, βρισκόνταν μπροστά στο σκορ με 1-2, δέκα λεπτά πριν το τέλος, αλλά κατάφερε να τελικά να χάσει με 3-2 από την Άουγκσμπουργκ. Συνεχίζει να κάνει μία κάκιστη χρονιά, με την άμυνα της να την προδίδει συνεχώς.
Προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη στα τελευταία ματς, ενώ σκοράρει με ευκολία, τόσο εύκολα δέχεται εύκολα το γκολ και δεν μπορεί να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο γήπεδο της έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες με γκολ 13-17. Διαθέτει με διαφορά την χειρότερη αμυντική γραμμή με 41 γκολ παθητικό σε 19 ματς, δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά ματς μέσο όρο. Κάνει μεγάλα σκορ σχεδόν πάντα, συνολικά έχει 16 στα 19 over 2,5 και 17 στα 19 γκολ γκολ, ενώ στην έδρα του έχει 9 στα 10 over 2,5 και 10 στα 10 γκολ γκολ. Δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Γκρίλιτς με 11 συμμετοχές και ο επιθετικός Χαϊροβιτς με 10 συμμετοχές.
Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη θέση και συνολικό απολογισμό 6-5-8 και γκολ 21 υπέρ και 27 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα εντός έδρας με 3-0 την Φράϊμπουργκ, ενώ μεσοβδόμαδα, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού απέκλεισε την Γκροϊτερ Φιρτ με σκορ 2-0.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο νίκες και τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, δείχνοντας με τον νέο τεχνικό στον πάγκο της να είναι καλύτερη και να παίρνει τα αποτελέσματα. Μακριά από το γήπεδο της δεν τα καταφέρνει έχοντας μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο έξι φορές και δεχτεί 20 τέρματα. Την επόμενη Πέμπτη θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Ιταλική Φιορεντίνα. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, αλλά με την Βέρντερ όλα αλλάζουν. Σήμερα, είναι τιμωρημένος ο επιθετικός Στίντλ με έξι γκολ σε 18 συμμετοχές.
Προγνωστικά στοίχημα Βέρντερ – Γκλάντμπαχ: Έτσι όπως αγωνίζεται η γηπεδούχος Βέρντερ Βρέμης, δεν γίνεται να μην παίξει πολλά γκολ στα παιχνίδια της, το over 2,5 σε απόδοση 1,65 στην goalbet.gr νομίζω έχει αξία, επίσης ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,90 και υπάρχει και εδώ αξία βάσει πιθανοτήτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση