» » » » » » » Σκοράρουν και οι δύο στο Λας Πάλμας – Σοσιεδάδ

Σκοράρουν και οι δύο στο Λας Πάλμας – Σοσιεδάδ στην Λα Λίγκα

Η 24η αγωνιστική της Λα Λίγκα ξενικά με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις αποτυχίες που είχαν την τελευταία αγωνιστική.
Η Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 12η θέση με 28 βαθμούς, 12 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και συνολικό απολογισμό 7-7-9 και γκολ 32 υπέρ και 35 κατά. Την περασμένη Δευτέρα αγωνίστηκε στην έδρα της Μάλαγα, προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, μάλιστα σε δέκα λεπτά η Μάλαγα σκόραρε δύο φορές, πήρε κεφάλι στο σκορ και τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Δεν είναι καλά πρόσφατα η γηπεδούχος, προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, συνολικά έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας σκοράρει 21 φορές και δεχτεί 11 τέρματα. Σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, για αυτό το λόγο έχει 14 στα 23 γκολ γκολ και 7 στα 12 γκολ γκολ εντός έδρας.
Η Σοσιεδάδ κάνει μία πολύ καλή χρονιά, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τέταρτη θέση και δύο πάνω από την έκτη θέση, συνολικά έχει απολογισμό 13-2-8 και γκολ 36 υπέρ και 32 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε την Βιγιαρεάλ, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά βρήκε μπροστά της την καλή αμυντική λειτουργία της Βιγιαρεάλ και δεν μπόρεσε να την υπερκεράσει. Μάλιστα στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ και έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στα οχτώ πρόσφατα παιχνίδια έχει πέντε νίκες και τρεις ήττες, εκτός από την Βιγιαρεάλ, ηττήθηκε από τις δυνατές Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη. Μακριά από την έδρα της δεν έχει ακόμα ισοπαλία, αλλά έξι νίκες και πέντε ήττες με γκολ 17-17. Τα αποτελέσματα της στα σύνολα γκολ είναι μοιρασμένα. Συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Ζοσέ με εννιά γκολ σε 20 συμμετοχές.
Πρόταση στοίχημα Λας Πάλμας – Σοσιεδάδ: Οι γηπεδούχοι κάνουν πολύ συχνά γκολ γκολ, η Σοσιεδάδ διαθέτει μία πολύ καλή επιθετική γραμμή που μπορεί να σκοράρει σήμερα, αναμένω παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα προτείνω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,67 στον Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση