» » » » » » » Αντίθετες φόρμες στο Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Αντίθετες φόρμες στο Ξάνθη – Παναθηναϊκός στην Σούπερ Λιγκ

Για την 22η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ θα γίνει η αναμέτρηση Ξάνθη – Παναθηναϊκός που είναι μία μάχη πεντάδας για τις δύο ομάδες αφού διεκδικούν μία καλή θέση στην πρώτη πεντάδα.
Η Ξάνθη δεν είναι καλά τελευταία και έχει πέσει στην έκτη θέση με 33 βαθμούς, λόγω του ότι μειονεκτεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 9-6-6 και γκολ 23 υπέρ και 20 κατά. Άλλη μία κακή εμφάνιση για την Ξάνθη στο Περιστέρι, την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο, ο οποίος προηγήθηκε πρώτος, η Ξάνθη μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Ατρόμητος με γκολ πέντε λεπτά πριν την λήξη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Προέρχεται από αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει σε αυτά τα ματς μόλις ένα τέρμα και δεχτεί έξι γκολ. Στα Πηγάδια έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί μόλις έξι τέρματα. Όσο δύσκολα σκοράρει τόσο δύσκολα δέχεται κάποιο γκολ, συνολικά έχει 14 στα 21 under 2,5 και το ίδιο στα no goal, ενώ εντός έδρας έχει 8 στα 10 under 2,5 και επίσης το ίδιο στα no goal.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς, δύο πίσω από τον ΠΑΟΚ και τρεις από τον δεύτερο Πανιώνιο, το συνολικό ρεκόρ του είναι 10-8-3 και γκολ 31 υπέρ και 12 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία επιβλητική εμφάνιση στην Τρίπολη επί του Αστέρα, κερδίζοντας με τελικό σκορ 0-5, ήδη στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου το σκορ ήταν 0-4, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό στο ματς, σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες δείχνοντας επιθετικό πλουραλισμό.
Προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες με 4-0 και 5-0, ενώ είναι για οχτώ ματς χωρίς ήττα, έχοντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 14 φορές και δεχτεί μόλις τρία γκολ σε αυτά τα ματς. Μακριά από την Λεωφόρο έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 13-8, πρέπει να βελτιωθεί εκτός έδρας για να μπορέσει να διεκδικήσει  ότι καλύτερο μπορεί. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 21 under 2,5 και 14 στα 21 no goal, ενώ εκτός έδρας έχει 8 στα 11 under 2,5 και 7 στα 11 no goal.
Προγνωστικά Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν αντίθετες φόρμες, ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς δείχνει βελτιωμένος και να έχει βρει μία χημεία και διάταξη που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αναμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,44 στον Stoiximan.gr, πιστεύω ότι ο φιλοξενούμενος έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης, έτσι όποιος θέλει να ρισκάρει το διπλό σε συνδυασμό ε το under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 3,75 στην ίδια νόμιμη εταιρία στοιχηματων
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση