» » » » » » Αποκριάτικα προγνωστικά στοιχήματος

Αποκριάτικα προγνωστικά στοιχήματος για την Κυριακή 260/02/2017

Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλους Καλή Σαρακοστή να έχετε πάντα υγεία, αυτό πρέπει να είναι το στάνταρ, το στοίχημα είναι δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας. Σήμερα, έχουμε ένα ωραίο αγωνιστικό πρόγραμμα, όπου αγωνίζονται όλες οι περισσότερες ομάδες που είχαν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να τα δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Συνεχίζει με νίκη στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται την Λάρισα, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με την γηπεδούχο να θέλει να διπλασιάσει τις νίκες στο ΟΑΚΑ μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει πέσει στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τον Πλατανιά και τρεις από την Πέμπτη Ξάνθη, ο συνολικός απολογισμός της είναι 8-9-4 και γκολ 34 υπέρ και 18 κατά. Προέρχεται από θετικό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, στο ΟΑΚΑ είναι αήττητη με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 23 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα.
Η Λάρισα με την νίκη της προηγούμενη αγωνιστική πήρε βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας στους 20 βαθμούς και αποκτώντας απόσταση έξι βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού. Μακριά από την Λάρισα, δεν έχει ακόμα νίκη αλλά έξι ήττες σε 10 ματς, δεχόμενη 18 γκολ.
Προγνωστικά στοιχήματος ΑΕΚ – Λάρισα: Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά την νίκη στο ντέρμπι, άλλωστε είναι βελτιωμένη στα τελευταία ματς και με την βοήθεια της έδρα της μπορεί να πάρει την νίκη, κερδίζοντας με ένα γκολ διαφορά με απόδοση 1,55 στην Sportingbet.gr
ΑΕΚ – Λάρισα @@ ΑΕΚ -1 σε απόδοση 1,55 (Sportingbet.gr

Αναγκαιότητα νίκης για τον Λεβαδειακό

Στην Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κυρίως για τον γηπεδούχο, αν δεν πάρει και σήμερα βαθμούς η βαθμό θα έχει σίγουρα πρόβλημα στο τέλος για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Λεβαδειακός έχει 14 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Ηρακλή, ακριβώς πάνω στην γραμμή του υποβιβασμού και το παιχνίδι σήμερα έχει σίγουρα βαθμολογική σημασία. Προέρχεται από 12 ματς χωρίς νίκη, σε αυτά έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς. Ενώ εκτός έδρας έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς, στην έδρα του έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 12-15.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα βρίσκεται στην όγδοη θέση με 31 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη πεντάδα και συνολικό απολογισμό 8-7-6 και γκολ 24 υπέρ και 21 κατά. Μακριά από τα Γιάννενα παίρνει αποτελέσματα, έχει μόνο τρεις ήττες σε 10 εκτός έδρας ματς.
Προγνωστικά στοιχήματος Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα: Δεν έχω να πω πολλά για αυτό το παιχνίδι θα ρισκάρω με την αναγκαιότητα βαθμών του γηπεδούχου Λεβαδειακό και θα προτείνω τον άσσο σε απόδοση 2,80 στην Vistabet.gr
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 σε απόδοση 2,80 (Vistabet.gr)

Ανοικτό παιχνίδι στην Μαδρίτη

Στην Μαδρίτη για την Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ατλέτικο θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα σε ένα ματς που τα τελευταία χρόνια αναμένεται πάντα με αρκετό ενδιαφέρον.
Στην τρίτη θέση η Μπαρτσελόνα, στην τέταρτη θέση η Ατλέτικο Μαδρίτης με έξι βαθμούς διαφορά, πίσω από Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο παθητικό ενώ η Μπαρτσελόνα στην επίθεση έχει 20 γκολ παραπάνω.
Προγνωστικά στοιχήματος Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Αναμένω ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, αφού οι δύο ομάδες έχουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65 (Stoiximan.gr)

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακής 

  • ΑΕΚ – Λάρισα @@ ΑΕΚ -1 σε απόδοση 1,55 (Sportingbet.gr
  • Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 σε απόδοση 2,80 (Vistabet.gr)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65 (Stoiximan.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση