Ιστορική πρόκριση για Λέστερ – Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Στο Λέστερ θα γίνει ο επαναληπτικός Λέστερ – Σεβίλλη όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα κάνει μία ίσως ιστορική πρόκριση στους οχτώ του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Σεβίλλη να έχει το προβάδισμα από το σκορ του πρώτου ματς.
Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Σεβίλλη, η γηπεδούχος, εκμεταλλεύτηκε την έδρα, έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ομάδα και δίκαια βρίσκεται σε αυτή την φάση, κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, όμως το γκολ του Βάρντι 17 λεπτά πριν την λήξη, έδωσε ελπίδες στην Λέστερ, που έχει το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της, ένα γκολ είναι αρκετό να πάρει την πρόκριση.
Η Λέστερ, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή ομάδα, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αφού ακόμα δεν ε΄χει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συνολικό απολογισμό 7-6-14 και γκολ 30 υπέρ και 45 κατά. Η απομάκρυνση του Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία, έχει αλλάξει το κλίμα, ο υπηρεσιακός Σεξπιρ, ο οποίος θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, μετράει δύο νίκες με το ίδιο σκορ 3-1 επί της Λίβερπουλ και επί της Χαλ που έχει τον ίδιο στόχο παραμονής.
Το Σαββατοκύριακο λόγω του κυπέλλου Αγγλίας δεν έδωσε κάποιο ματς και είναι συγκεντρωμένη στην σημερινή αναμέτρηση. Συμμετείχε στον έβδομο όμιλο, όπου πήρε εύκολα την πρώτη θέση με 13 βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες, με γκολ 18-6. Στους ομίλους στην έδρα της έκανε τρεις στις τρεις νίκες.
Από την άλλη η Σεβίλλη κάνει μία εξαιρετική σεζόν, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζίον με 57 βαθμούς, τρεις πίσω από την Μπαρτσελόνα και πέντε από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ο συνολικός απολογισμός της στο πρωτάθλημα 17-6-4 και γκολ 51 υπέρ και 31 κατά. Το Σάββατο υποδέχτηκε την αδύναμη Λεγκάνες, αγωνίστηκε με κάποιες αλλαγές στην αρχική σύνθεση της και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη και να μείνει ακόμα πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 πριν την λήξη του ημιχρόνου, η απόδοση της ήταν μέτρια και ίσως το μυαλό της ήταν στην σημερινή αναμέτρηση.
Στους ομίλους ήτα στον τελευταίο όμιλο όπου πήρε την δεύτερη θέση πίσω από την Γιουβέντους με 11 βαθμούς έχοντας μόνο μία ήττα, εκτός έδρας στον όμιλο είχε δύο ισοπαλίες και μία νίκη με ισάριθμα under 2,5 και no goal. Επίσης στους ομίλους σκόραρε τρεις φορές και δέχτηκε μόνο τέσσερα γκολ σε έξι ματς.
Προγνωστικά στοίχημα Λέστερ – Σεβίλλη: Η Λέστερ με τις δύο νίκες έχει αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα, ενώ η Σεβίλλη είναι μία συγκροτημένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αναμένω η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες, δεν πιστεύω ότι οι ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιτεθούν από την αρχή του ματς, ένα γκολ είναι αρκετό, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα, απόδοση που έχει μεγάλη αξία κατά την γνώμη μου.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση