» » » » » » Αγγλικό κύπελλο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Αγγλικό κύπελλο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με τον Μουρίνιο κεντρικό πρόσωπο

Για την προημιτελική φάση του FA Cup θα γίνει ο αγώνας Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο που έχει περάσει και από τους δύο πάγκους θα είναι το κεντρικό πρόσωπο. Σε περίπτωση ισοπαλίας δε θα υπάρξει επαναληπτικός, αλλά παράταση και πέναλτι. Επίσης σε περίπτωση έξτρα χρόνου οι δύο ομάδες θα έχουν δικαίωμα και για μία ακόμη αλλαγή πέραν των τριών.
Η Τσέλσι συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς, έχοντας απόσταση ασφαλείας δέκα βαθμών από την Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, ο συνολικός απολογισμός της είναι 21-3-3 και γκολ 57 υπέρ και 20 κατά. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και δεν φαίνεται καμία ομάδα να την απειλεί. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Γούεστ Χαμ και έκανε άλλη μία νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, προηγήθηκε με 0-2, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και δέχτηκε την μείωση στις καθυστερήσεις.
Στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι εξαιρετική έχοντας δώδεκα νίκες και μόλις μία ήττα, έχοντας σκοράρει 36 φορές και δεχτεί μόνο οχτώ γκολ. Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε κατά σειρά τις Πιτέρμπορο, Μπρέντφορντ και Γούλβς εκτός έδρας. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης σε αυτόν τον αγώνα.
Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ βρίσκεται στην έκτη θέση με 49 βαθμούς, δύο παραπάνω από την έβδομη θέση και συνολικό απολογισμό 13-10-3 και γκολ 39 υπέρ και 22 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μπόρνμουθ, μένοντας στο 1-1, άτυχο αποτέλεσμα, αφού ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Ιμπραϊμοβιτς. Την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Ρωσία με την Ρόστοφ και με το 1-1, έχει πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ.
Στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τις Ρέντινγκ, Γουϊγκαν και Μπλάκμπερν εκτός έδρας. Μετά το κακό ξεκίνημα, έχει συνέλθει σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα, 19 νίκες και οχτώ ισοπαλίες. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο επιθετικός Ιμπραϊμόβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος
Αγγλικό FA Cup Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η φιλοξενούμενη Γιουνάϊτεντ είναι κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τσέλσι, θα προτείνω την νίκη πρόκριση της Τσέλσι, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,87 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα καi πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση