» » » » » » Πρόκριση και Ευρωπαϊκή έξοδο στο παμε στοιχημα

Πρόκριση και Ευρωπαϊκή έξοδο στο παμε στοιχημα την Πέμπτη 02/03/2017

Καλημέρα σας, μικρό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με σαφώς λίγες επιλογές, θα πάω στο μονοπάτι που γνωρίζω καλύτερα, στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν και στο παιχνίδι της Τούμπας που είναι ο επαναληπτικός του κυπέλλου, τον άλλο προημιτελικό μπορείτε να τον διαβάσετε στην κατηγορία αναλύσεις στοιχήματος, μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να τα δούμε τις σημερινές προτάσεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σφραγίζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Ξάνθη στον επαναληπτικό του 1-2 του ματς της Ξάνθης, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, διότι η Ξάνθη θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά ή νίκη με σκορ μεγαλύτερο του 1-2 που είχε λήξει η πρώτη αναμέτρηση.
Ο ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό που πάντα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, ο Ίβιτς θα κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική σύνθεση για να μπορέσει να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες τους. Η Ξάνθη μπορεί να κέρδισε τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν έπαιξε καλά και πριν από αυτό το ματς είχε πέντε αρνητικά αποτελέσματα.
Παμε στοιχημα ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Αναμένω ο ΠΑΟΚ να πάρει εύκολα την πρόκριση, η Ξάνθη αν θέλει την πρόκριση πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές, αναμένω ο ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη με συνδυασμό over 1,5 που μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στον Stoiximan.gr
ΠΑΟΚ – Ξάνθη @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,67 (Stoiximan.gr)

Γκολ εκατέρωθεν στο Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Πριμέρα Ντιβιζίον η αναμέτρηση Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες, η Λα Κορούνια βρίσκεται λόγω ισοβαθμίας πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και κάθε ματς είναι σημαντικό για αυτήν, ενώ η Ατλέτικο είναι στην τέταρτη θέση με 45 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Σοσιεδάδ και επτά βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση, οπότε δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.
Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, η Λα Κορούνια μετρά επτά ματς χωρίς νίκη, ενώ η Ατλέτικο ηττήθηκε μετά από σερί θετικών αποτελεσμάτων, μάλιστα προέρχεται από τρία σερί γκολ γκολ.
Παμε στοίχημα Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Αναμένω όμορφο παιχνίδι, οι δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη, μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 2,05 στην Sportingbet.gr
Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05 (Sportingbet.gr)

Γκολ γκολ στο Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στο τελευταίο χρονιά παιχνίδι για την εμβόλιμη αγωνιστική της Ισπανίας η Σεβίλλη υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες.
Η Σεβίλλη είναι στην τρίτη θέση, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε πίσω από την Μπαρτσελόνα, που όμως έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.
Η Σεβίλλη έχει 16 στα 24 γκολ γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ η Μπιλμπάο έχει 15 στα 25 γκολ γκολ στο πρωτάθλημα.
Παμε στοιχημα Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και αναμένω ότι μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,73 στην Vistabet.gr
Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,73 (Vistabet.gr)

Προγνωστικα παμε στοιχημα 

  • ΠΑΟΚ – Ξάνθη @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,67 (Stoximan.gr)
  • Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05 (Sportingbet.gr)
  • Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,73 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση