» » » » » » » Επαναληπτικός κυπέλλου ΑΕΚ – Πλατανιάς

Επαναληπτικός κυπέλλου ΑΕΚ – Πλατανιάς στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ θα γίνει ο επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – Πλατανιάς που θα κρίνει ποία ομάδα θα βρεθεί στους τέσσερις του θεσμού. Το πρώτο ματς είχε λήξει χωρίς τέρματα και τα πάντα σήμερα είναι ανοικτά, καμιά ομάδα δεν πήρε ρίσκο και έδειξαν οι βολεύονται με την λευκή ισοπαλία.
Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Ξάνθη και βρισκόμενη δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο συνολικός απολογισμός της είναι 9-9-4 και γκολ 37 υπέρ και 18 κατά. Στο πιο πρόσφατα ματς, αντιμετώπισε την Λάρισα στο ΟΑΚΑ και συνέχισε με νίκη, κερδίζοντας με 3-0, δείχνοντας κατά διαστήματα να είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ελάχιστες φορές απειλήθηκε από τον αντίπαλο της.
Προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες και έξι παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, στο γήπεδο της παραμένει αήττητη με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες , έχοντας δεχτεί σε αυτά τα δώδεκα παιχνίδια μόλις τέσσερα τέρματα. Με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει εννιά ματς και στα οχτώ από αυτά έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Τα αποτελέσματα της σε σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, εκτός από το ότι στο γήπεδο της, λόγω της άμυνας έχει περισσότερα no goal. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι δύο δεξιοί αμυντικοί Μπακάκης και Γκάλο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Βάργκας και Πατίτο.
Ο Πλατανιάς κάνει μία πολύ πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, παράλληλα με το κύπελλο, βρίσκεται στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και συνολικό απολογισμό 9-8-5 και γκολ 28 υπέρ και 25 κατά. Άλλη μία καλή εμφάνιση έκανε την τελευταία αγωνιστική, υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη και μετά από μία μεστή εμφάνιση, πήρε την νίκη με τελικό σκορ 3-0, ήταν σίγουρα καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη του ήταν απόλυτα δίκαιη.
Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στα πέντε τελευταία έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια. Μακριά από την έδρα του έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 7-13. Προέρχεται επίσης από πέντε συνεχόμενα over 2,5 επτά στα οχτώ over 2,5 στα πρόσφατα παιχνίδια και έξι στα οχτώ γκολ γκολ. Ο κόουτς Παράσχος δεν έχει διαθέσιμους τους μέσους Γουνδουλάκη και Ντίνα.
Προγνωστικά ΑΕΚ – Πλατανιάς: Η γηπεδούχος ΑΕΚ είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει μία εύκολη πρόκριση, ο Πλατανιάς είναι σε καλή φόρμα, αναμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ και η πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση