Σημαντικό παιχνίδι Μπορντό – Λυών για την Γαλλική Λίγκα

Η 28η αγωνιστική της Λιγκ 1 στην Γαλλία ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Μπορντό – Λυών, σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που είναι πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα και διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο τους στις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Μπορντό βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την σημερινή αντίπαλο της Λυών, έχοντας συνολικό απολογισμό 11-9-7 και γκολ 35 υπέρ και 33 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Λιλ και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές, έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης με τελικό σκορ 2-3. Προηγήθηκε νωρίς στο ματς, στο δεύτερο μέρος όμως η Λιλ με δύο γκολ σε δύο λεπτά ανέτρεψε το σκορ, στην συνέχεια έκανε την αντεπίθεση και με δύο τέρματα στο 78΄ και στο 82΄ανέτρεψε πάλι το σκορ, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη.
Προέρχεται από δύο σερί νίκες και τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει μόλις μία ήττα και αυτή από την Παρί Σεν Ζερμέν, τα τέσσερα τελευταία ματς ήταν με πάνω από τρία γκολ. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας, στο γήπεδο της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 15-16. Μοιρασμένα και τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, έχοντας λίγα παραπάνω under 2,5.
Από την άλλη η Λυών είναι στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς, 13 πίσω από την Νις και την Παρί Σεν Ζερμέν και δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικό απολογισμός της είναι 15-1-10 και γκολ 54 υπέρ και 31 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχτηκε την αδύναμη Μετς, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με τελικό σκορ 5-0, προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος σημειώνοντας άλλα τέσσερα τέρματα.
Προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες, όμως στα οχτώ πρόσφατα έχει τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ στην έδρα της είναι ισχυρή με δέκα νίκες, μακριά από αυτή έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες με γκολ 20-16. Μετά από Μονακό και Παρί διαθέτει την καλύτερη επίθεση, έχοντας παράλληλα αμυντικά κενά.  Συνολικά έχει 17 στα 26 over 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα και μοιρασμένα στα υπόλοιπα.
Πάμε στοίχημα Μπορντό – Λυών: Εξαιρετικές οι δύο ομάδες, δίνουν το δικό τους αγώνα να τερματίσουν όσο πιο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση